Tapahtuma on valitettavasti peruttu.

Eliise Piirla on virolainen tankotanssija ja ilma-akrobaatti, jonka erikoisalaa ovat erilaiset venyvyysliikkeet yhdistettyinä sulaviin liikeyhdistelmiin. Hän on ohjannut tankotanssia 3 vuotta ja keskittyy tällä hetkellä workshoppien pitämiseen, kilpailemiseen ja esiintymiseen. Eliisen viimeisin kilpailu on Miss Pole Dance UK 2018.

Eliise pitää itsensä kehittämisestä ja on työstänyt oman venyvyytensä nollasta tähän pisteeseen harjoittelemalla tunteja päivässä useamman vuoden ajan. Jos siis tuskailet omien spagaattien kanssa, Eliise on käynyt läpi saman. Omalla esimerkillään hän haluaa näyttää, että jokainen voi kehittää notkeuttaan, vaikka suora spagaatti tai jalan päähän saaminen olisi vielä kaukainen haave.

Splits & Combos pe 26.4. klo 17.00-18.15
In this pole workshop we will do beautiful splits and combine them into beautiful combos. We will work on getting straight lines and increasing our flexibility with splits. The workshop is for both intermediate and advanced students. There will be many cool combos for you to learn on the spinning pole and I am more than sure you will learn something new and bendy.

Hinta ja ilmoittautuminen:

Hinta ilman kausikorttia 40 €.
Hinta kevään 2019 kausikortilla 35 €.

Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikka verkkokauppamme kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset vain lääkärintodistuksella. Esteen sattuessa voit kuitenkin itsenäisesti myydä paikkasi eteenpäin.