Kaipaatko lisää variaatiota Aerial Yoga -tunteihisi? Onko kaikki ideat jo kulutettu loppuun? Haluatko laajentaa liikepankkiasi?

Aerial Yogan lisäkoulutuksessa syvennät osaamistasi, laajennat liikepankkiasi ja opit uusia liikesarjoja sekä variaatioita jo tutuista liikkeistä. Tapaat Aerial Yogan ohjaajia muualta Suomesta ja saat uusia ajatuksia ja ideoita, jotka toimivat piristysruiskeena omassa työssä.

Aerial Yogan lisäkoulutus: perustaso su 14.4. klo 9.30-12.30
Perustason lisäkoulutuksessa käymme läpi intro- ja alkeistason tunneille sopivia liikesarjoja ja variaatioita liikkeistä. Tämä lisäkoulutus sopii sinulle, jos ohjaat alkeistason ilmajoogatunteja, tai jos olet pitkäaikainen harrastaja, joka kaipaa uutta näkökulmaa harjoitteluun.

Aerial Yogan lisäkoulutus: jatkotaso su 14.4. klo 12.45-15.45
Jatkotason lisäkoulutuksessa käymme läpi edistyneemmille harrastajille sopivia liikesarjoja ja variaatioita liikkeistä. Koulutus sisältää fyysisesti haastavampia liikkeitä sekä pidempiä flow-sarjoja. Tämä lisäkoulutus sopii sinulle, jos ohjaat jatkotason ilmajoogatunteja, tai jos olet edistynyt harrastaja, joka kaipaa uusia ideoita omaan harjoitteluun.

 

Hinnat ja ilmoittautuminen

-Hinta 150 €/koulutus.
-Ilmoittaudu ostamalla paikka verkkokauppamme kautta.
-Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella. Esteen sattuessa voit kuitenkin myydä paikkasi itsenäisesti eteenpäin.