Tiedote Vertical Clubin asiakkaille

Vertical Clubin salien 2 (tankosali) ja 3 (joogasali) vuokrasopimus päättyy 31.5.2019, minkä vuoksi salit poistuvat käytöstä kevät- ja kesäkauden vaihteessa. Toiminta jatkuu normaalisti Hermannin rantatie 2 B:n salissa 1. Muutos ei vaikuta meneillään olevaan kevätkauteen (1.1.–31.5.).

Olisimme mielellämme jatkaneet näissä tutuissa tiloissa, mutta tilojen omistaja vaihtui, emmekä valitettavasti onnistuneet neuvottelemaan uuden omistajan kanssa molempia osapuolia miellyttävää vuokrasopimusta. Olemme pahoillamme tästä muutoksesta.

Vuokrasopimuksen päättymisen johdosta joudumme supistamaan toimintaamme kesän ajaksi. Tulemme tästä huolimatta tarjoamaan myös kesäkaudella runsaan valikoiman tunteja. Viikkotunteja tulee kesä–heinäkuussa olemaan noin 30 kappaletta joka viikko: Mukana on tunteja kaikista lajeista, kaikille tasoille. Tiedotamme tarkempia yksityiskohtia kesäkaudesta vielä myöhemmin tänään: Julkaisemme sekä kesäkauden lukujärjestyksen että tiedot kesän kausikorttien myynnistä illalla.

Vertical Club neuvottelee tällä hetkellä uusien tilojen vuokrasopimuksesta. Pyrimme avaamaan uudet tilat syyskauden alkuun mennessä. Tiedotamme avajaisista lisää myöhemmin.

Jätämme jäähyväiset saleillemme hautajaisbileiden merkeissä pe 31.5. Tervetuloa viettämään kanssamme iltaa klo 19.30 alkaen ja vetämään viimeiset pyörähdykset salin 2 tangoilla ja temput salin 3 hammockeilla.