Kesän 2019 kausikortit ovat nyt myynnissä hintaan 150 €! Kortteja myydään rajattu 50 kappaleen erä! Myynti alkoi verkkokaupassa tänään 3.5. klo 12.00 ja jatkuu aina kesäkuun loppuun asti tai niin kauan kuin kortteja riittää. Kortin voi hankkia joko verkkokaupasta tai suoraan vastaanotosta.

Kesän kausikortilla treenaat rajattomasti viikkotunneillamme koko kesäkauden, 1.6.–31.7.2019! Varauksia voit tehdä korkeintaan 10 per viikko. Viikoittaisen varauskiintiösi täytyttyä voit osallistua ylimääräisille tunneille ilman varausta, jos niillä on tilaa.

Kesällä tarjoamme tunteja yhdessä salissa, noin 30 kpl joka viikko (lue lisää täältä).

Kesän aikatauluihin ja lukujärjestykseen pääset tutustumaan täältä.

Näitä täydellisiä venyttelykelejä odotellessa kesäkausari kaveriksi!

Huom! Kanta-asiakasohjelmamme koskee ainoastaan kevät- ja syyskauden kausikortteja. Kesän kausikortin ostaminen ei siis liitä sinua osaksi kanta-asiakasohjelmaamme syksylle 2019. Emme myöskään velvoita nykyisiä kanta-asiakkaitamme ostamaan kesän kausikorttia kanta-asiakkuuden säilyttämiseksi.

Huomaathan, että kausikorteista emme anna pahvista tuntikorttia. Ostettuasi kortin lisäämme sen tiedot ennen kauden alkua automaattisesti varausjärjestelmään. Kortin käyttöönotto ei siis vaadi sinulta minkäänlaisia toimenpiteitä!


“Kannattaako minun ostaa kausikortti kesälle?”

  • Jos osallistut kesän aikana vähintään 9 ohjatulle tunnille, tulee kausari halvemmaksi kuin sama määrä kertamaksuja (alennusryhmät 10 tuntia).
  • Jos osallistut kesän aikana vähintään 11 ohjatulle tunnille, tulee kausari jo halvemmaksi kuin yksittäinen kymppikortti (alennusryhmät 12 tuntia).

Kesän kausikortti sopii sinulle, jos vietät ainakin osan kesästä Helsingissä tai sen läheisyydessä, ja maltat piipahtaa sisäliikuntatunnilla ainakin kahdesti viikossa. Jos kaipaat mahdollisimman paljon liikkumatilaa kesäsuunnitelmiisi – valitse sarjakortti tai kertamaksu. Jos taas hakusessa on säästä riippumaton liikunnallinen luottosuunnitelma kesälle – valitse kausikortti.


Viisi hyvää syytä hankkia Verticalin kausikortti kesälle 2019:

  • Kattava lajivalikoima ja monipuolinen tuntitarjonta.
  • Tunteja arkena ja viikonloppuna, aamuin illoin.
  • Tunteja niin vasta-alkajille kuin huipputason akrobaateillekin.
  • Superedulliseen kesähintaan!
  • Motivoivalla ja viihdyttävällä kesäbingollamme voit lisäksi treenata itsellesi rahanarvoisia etuja syksylle 2019.

Lisätietoja myynnistä: info@verticalclub.fi