Vertical Club järjestää liikunnallisia ja akrobaattisia lasten leirejä kesällä 2019. Tutustu leireihin alta!

3–6-vuotiaat
Ma 24.6. – pe 28.6. klo 9.00–10.00
Leiri sisältää 60 min tunnin viitenä peräkkäisenä päivänä. Leirin aikana tutustutaan lattia-akrobatiaan, tankotanssiin, rengastrapetsiin ja hammockiin. Käytössä ovat myös permantomatto ja puolapuut.

Leirin hinta on 50 €.
Ohjaajana leirillä on Vertical Kids -tunneilta tuttu Sonja. Mukana on lisäksi apuopettaja.

7–12-vuotiaat
Ma 24.6. – pe 28.6. klo 10.30–12.30
Leiri sisältää 2 h lattia- ja ilma-akrobatiaa viitenä peräkkäisenä päivänä. Leirin aikana tutustutaan lattia-akrobatiaan, tankotanssiin, rengastrapetsiin, hammockiin ja silkkeihin. Käytössä ovat myös permantomatto ja puolapuut.

Leirin hinta on 100 €.
Ohjaajana leirillä on Vertical Kids -tunneilta tuttu Sonja. Mukana on lisäksi apuopettaja.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikka leirille verkkokauppamme kautta. Kirjoita tilauksen lisätietoihin lapsen nimi ja syntymäaika.

Ehdot
-Ilmoittautuminen on sitova. Rahanpalautukset ainoastaan lääkärintodistuksella.
-Kukin leiri toteutuu, mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään 6 kpl. Kurssin peruuntuessa rahat palautetaan osallistujille.
-Huomioithan, että osallistujia ei ole vakuutettu Vertical Clubin puolesta. Huolehdi siis lapsellesi tarvittava tapaturma- tai liikuntavakuutus.
-Ikäryhmät ovat suuntaa antavia, eli sisarukset tai kaverukset voivat halutessaan ilmoittautua samaan ryhmään tai liikunnallisesti erityisen taitava lapsi voi ilmoittautua vanhempien lasten ryhmään.