Päivitetty to 20.6.2019: Ilmoittautuminen.

Vertical Club järjestää su 11.8.2019 showcasen kaikille, jotka haluavat kehittyä esiintyjinä, taiteilijoina ja/tai kilpailijoina. Tapahtuma järjestetään Vertical Clubilla.

Esiintyjät
Showcaseen osallistutaan soolona, ja välineenä voi käyttää tankoa, rengastrapetsia, hammockia tai silkkejä. Esiintyjällä on oltava jokin tavoite, jonka perusteella hän haluaa tulla arvioiduksi. Tavoitteena voi olla esim. IPSF:n tai POSA:n sääntöjen mukainen koreografia, lavakarisman kehittäminen, lattiatyöskentelyn vahvistaminen, kauniit ja vahvat linjat, tai mikä tahansa muu vastaava.

Esitys
Esitys voi olla valmiiksi koreografioitu tai freestyle. Esityksen kesto n. 2 minuuttia. Jos kyseessä on kilpailukoreografia, esiintyjä voi valita siitä pätkän, jonka haluaa arvioitavan. Esitykset videoidaan, ja esiintyjät saavat oman videonsa tapahtuman jälkeen.

Arviointi
Esitykset arvioi moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä. Jokainen esiintyjä saa suullisen palautteen, joka painottuu esiintyjän valitsemaan tavoitteeseen. Palaute annetaan 1-3 esityksen välein, riippuen osallistujamäärästä. Palautteen voi äänittää omaa myöhempää käyttöä varten.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu mukaan maksamalla osallistumismaksu (25 €) verkkokaupassamme. Löydät oikean tuotteen Kurssit-välilehdeltä. Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli osallistuja peruu osallistumisensa.

Verkkokaupan tilauksen voi tehdä rekisteröitymättä. Täytä tilaukseen osallistujan yhteystiedot, vaikka maksajana olisi joku muu. Valitse toimitustavaksi sähköposti. Viimeinen välilehti ennen maksua on “Tarkista & tilaa”. Välilehden alalaidassa on lisätietokenttä (“Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset”). Täytä tähän kenttään käyttämäsi väline sekä esityksesi tavoite.

Ilmoittautuminen päättyy su 7.7.2019 klo 23.59.

Pyydämme tarkempia tietoja esityksestä osallistujilta sähköpostitse. Musiikin lähettämisen deadline on ke 31.7.

Tapahtuman alustava aikataulu
13.30 Oven avataan
14.00 Tapahtuma alkaa
Guest performance: Oona Kivelä
Guest performance: TBA
Oona Kivelän puhe
– Lavan haltuun ottaminen
– Esiintyjän muistilista
– Oonan tärpit
14.30 Showcase

Yleisö
Tapahtumaan myydään myös yleisölippuja. Esiintyykö kaveri, sukulainen tai salainen treeni-ihastuksesi? Tule kannustamaan! Haaveiletko itsekin esiintymisestä tai kilpailemisesta? Tule nappaamaan hyödylliset vinkit talteen! Vai tykkäätkö vain ihailla kauniita esityksiä? No täältä niitä löytyy!

Liput tulevat myyntiin heinäkuussa.

Lisää tietoa tapahtumasta tulossa pian! Pysy kuulolla!