Päivitetty to 12.7.2019: Esiintyjät ja pääsyliput.
Päivitetty to 20.6.2019: Ilmoittautuminen.

Vertical Club järjestää su 11.8.2019 showcasen kaikille, jotka haluavat kehittyä esiintyjinä, taiteilijoina ja/tai kilpailijoina. Tapahtuma järjestetään Vertical Clubilla.

Esiintyjät

Claudia Åvist
Iris Chassany 
Kaisu Ölander
Kerttu Lehto
Neela Ahonen 
Nenna Parviainen 
Niia Tynys
Pipsa Majander
Reea Hangasluoma
Tuija Mabragaña
Unna Hämäläinen 
Venla Majander 
Viivi Örn

Huom. Tämä ei ole esiintymisjärjestys!

Showcaseen osallistutaan soolona, ja välineenä voi käyttää tankoa, rengastrapetsia, hammockia tai silkkejä. Esiintyjällä on oltava jokin tavoite, jonka perusteella hän haluaa tulla arvioiduksi. Tavoitteena voi olla esim. IPSF:n tai POSA:n sääntöjen mukainen koreografia, lavakarisman kehittäminen, lattiatyöskentelyn vahvistaminen, kauniit ja vahvat linjat, tai mikä tahansa muu vastaava.

Esitys
Esitys voi olla valmiiksi koreografioitu tai freestyle. Esityksen kesto n. 2 minuuttia. Jos kyseessä on kilpailukoreografia, esiintyjä voi valita siitä pätkän, jonka haluaa arvioitavan. Esitykset videoidaan, ja esiintyjät saavat oman videonsa tapahtuman jälkeen.

Arviointi
Esitykset arvioi moninkertainen tankotanssin maailmanmestari Oona Kivelä. Jokainen esiintyjä saa suullisen palautteen, joka painottuu esiintyjän valitsemaan tavoitteeseen. Palaute annetaan 1-3 esityksen välein, riippuen osallistujamäärästä. Palautteen voi äänittää omaa myöhempää käyttöä varten.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen on päättynyt.

Pyydämme tarkempia tietoja esityksestä osallistujilta sähköpostitse. Musiikin lähettämisen deadline on ke 31.7.

Tapahtuman alustava aikataulu
13.30 Oven avataan
14.00 Tapahtuma alkaa
Guest performance: Oona Kivelä
Guest performance: TBA
Oona Kivelän puhe
– Lavan haltuun ottaminen
– Esiintyjän muistilista
– Oonan tärpit
14.30 Showcase

Yleisö
Tapahtumaan myydään myös yleisölippuja. Esiintyykö kaveri, sukulainen tai salainen treeni-ihastuksesi? Tule kannustamaan! Haaveiletko itsekin esiintymisestä tai kilpailemisesta? Tule nappaamaan hyödylliset vinkit talteen! Vai tykkäätkö vain ihailla kauniita esityksiä? No täältä niitä löytyy!

Lipun (10 €) voit ostaa verkkokaupastamme.