Kesäkelit ovat komeimmillaan, mutta syyskauden avaus häämöttää jo: On siis aika tehdä suunnitelmia syksylle ja startata kausikorttimyynti!

Kausikortti (eli 5 kk:n anytime-kortti) on lyömätön valinta kaikille Vertical Clubilla säännöllisesti treenaaville! Jos syksyn suunnitelmiisi kuuluu vähintään kolme vertikaalista viikkotuntia, lue tarkasti seuraavat rivit ja lunasta koko kaudeksi rajaton määrä riemukkaita liikuntahetkiä parhaassa seurassa!  Kortit tulivat myyntiin eilen ja lähtivät hyvää tahtia liikkeelle. Kortteja myydään rajoitettu määrä – toimi siis ripeästi!

Tarjoamme läpi syksynkin monipuolisen treenikattauksen:
Syyslukkarista löydät kesän tapaan kolmisenkymmentä viikkotuntia, joista valita. Mukana menossa ovat kaikki tutut lajit: Treenaamaan pääsee niin arkena kuin viikonloppuna, aamuin illoin. Tuntitasoja löytyy edelleen runsaasti, kaikille vasta-alkajista ammattilaisiin. Syksyn lukujärjestykseen ja syyskauden käänteisiin pääset tutustumaan mm. täältä. Syyskauden ensimmäisten viikkojen tunnit ovat jo varattavissa!

Syksyn 2019 kausikortti

Kausikortin voimassaoloaika: To 1.8.-ti 31.12.2019

Kausikortilla voit treenata rajattomasti kaikilla viikkotunneillamme. Huomaathan, että varauksia voit tehdä 10 viikossa. Viikoittaisen varauskiintiösi täytyttyä voit osallistua ylimääräisille tunneille ilman varausta, jos niillä on tilaa.

Hinnasto

 • Aikuinen 470 €
  • kahdessa erässä laskulla 2 x 252 € (hinta sisältää laskutuslisän)
 • Alennusryhmät 425 €*
  • kahdessa erässä laskulla 2 x 229 € (hinta sisältää laskutuslisän)
 • Kanta-asiakas, aikuinen 440 € (ei laskulla)
 • Kanta-asiakas, alennusryhmät 415 €* (ei laskulla)

Lisätietoa kanta-asiakkuudesta löydät täältä.

*Oikeus alennushintaiseen korttiin tarkistetaan. Alennusryhmiin kuuluvat opiskelijat, työttömät sekä ase- ja siviilipalvelusta suorittavat.

Syksyn kausikorttimyynti

Myynti alkoi ma 22.7.2019. 

Myynti päättyy su 22.9.2019 TAI kun kortit on myyty loppuun.

Kortin voit maksaa

– yhdessä erässä suoraan verkkokaupassa

– yhdessä erässä studiolla (maksutapoina ensisijaisesti käteinen ja liikuntasetelit)

– kahdessa erässä laskulla.


Viisi hyvää syytä hankkia Verticalin kausikortti syksylle 2019:

 1. Kattava lajivalikoima ja monipuolinen tuntitarjonta – Tunteja niin vasta-alkajille kuin huipputason akrobaateillekin 30 viikkotunnin voimin!
 2. Tunteja arkena ja viikonloppuna, aamuin illoin – Treenaa silloin kun sinulle sopii!
 3. Kokeneet ja kannustavat ohjaajat – Treenaa turvallisesti ja hyvällä fiiliksellä!
 4. Kausikortilla treenaat lähes rajattomasti – Hio yhden välineen osaaminen timanttiseen kuntoon tai testaa joka viikko uutta! Tunteja voit varata etukäteen 10 kpl/vko, mutta ilman ilmoittautumista voit lisäksi tulla kaikille tunneille, joilla vain on tilaa!
 5. Mitä enemmän treenaat, sitä edullisemmaksi yksittäinen kerta tulee – Kausari kannattaa jo 3 viikoittaisella tunnilla. Ostamalla syksyn 2019 kausikortin saat kevään 2020 kausikortin muita edullisemmin. Kausarilaisena saat myös alennuksia joistain kursseista ja workshopeista. 

Haluan ostaa Vertical Clubin kausikortin syksylle 2019. Miten toimin?

Haluan maksaa kortin verkkopankissa, pankki- tai luottokortilla.

Valitse verkkokaupasta tuote Kausikortti syksy 2019. Valitse tuotteen vaihtoehdoista oikean hintaryhmän mukainen kortti. Maksa kortti verkkokaupassa. Lisäämme kortin automaattisesti varausjärjestelmäämme.

Haluan maksaa kortin liikuntaseteleillä tai käteisellä.

Varaa kortti verkkokaupasta valitsemalla 0 €:n hintainen tuote Maksu studiolla tai laskulla (kausikortti S2019). Tee tilaus verkkokaupassa. Kirjoita Tarkista & tilaa -kohdasta löytyvään Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset -kohtaan hintaryhmäsi ja maksutapasi. Maksa kortti studiolla. Lisäämme kortin automaattisesti varausjärjestelmäämme.

Haluan maksaa kortin laskulla.

Varaa kortti verkkokaupasta valitsemalla 0 €:n hintainen tuote Maksu studiolla tai laskulla (kausikortti S2019). Tee tilaus verkkokaupassa. Kirjoita Tarkista & tilaa -kohdasta löytyvään Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset -kohtaan hintaryhmäsi ja maksutapasi. Lisää myös laskutustiedot, jos ne eivät ole samat kuin tilauksen tekijällä. Lähetämme ensimmäisen laskun mahdollisimman pian heinä-syyskuussa. Toinen lasku tulee maksettavaksi kauden puolivälissä, lokakuussa. Lisäämme kortin automaattisesti varausjärjestelmäämme.

Lisätietoa verkkokauppamyynnistä

Verkkokaupassa tehty ostos on maksettava heti kokonaisuudessaan pankki- tai luottokortilla tai verkkopankin kautta.

Voit hankkia verkkokaupasta sekä normaalihintaisen, opiskelijahintaisen että kanta-asiakashintaisen kausikortin.

Lisäämme kortin varausjärjestelmäämme automaattisesti vastaanotettuamme tilauksesi. Huomaathan, että kausikortista emme anna erikseen pahvista tuntikorttia.

Lisätietoa studiomyynnistä

Jos haluat maksaa kortin studiolla tai laskulla, valitse verkkokaupasta 0 €:n hintainen kausikortti. Kerro tilauksen lisätiedoissa, minkä hintaryhmän kortin ostat (aikuinen/alennusryhmät/kanta-asiakas/kanta-asiakas alennusryhmät) ja haluatko maksaa kortin studiolla vai laskulla. Varaamalla kortin verkkokaupan kautta varmistat kortin itsellesi. Huom! Kortin varaus on sitova. Varaus perutaan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Lisäämme kortin varausjärjestelmäämme automaattisesti vastaanotettuamme tilauksesi. Huomaathan, että kausikortista emme anna erikseen pahvista tuntikorttia.

Jos maksat kortin studiolla, varaathan riittävästi aikaa maksamiselle. Kortin voit lunastaa toimistostamme aukioloaikojemme puitteissa. Olemme avoinna aina viikkotuntiemme ollessa käynnissä. Hiljaisinta kassalla on tuntien alettua sekä viimeisten tuntien päätyttyä. Muistathan kirjoittaa paperisiin liikuntaseteleihin valmiiksi oman nimesi! Saavuthan maksamaan kortin 31.8.2019 mennessä!


Korttiostoksille tästä!