Asutko kauempana? Kaipaatko treenirutiineihisi piristystä? Haluatko opetella kokonaan uuden lajin salat tehokkaasti, tiiviissä muodossa? Tervetuloa Vertical Clubin tiiviskursseille! Tsekkaa syksyn 2019 kurssiaikataulu alta, valitse suosikkisi ja tartu tilaisuuteen: Kaikki tuntimme ovat pienryhmätunteja, joten paikkoja on jaossa hyvin rajallisesti!

Alkeistason ja avoimen tason tiiviskursseilla saat vauhdikkaan aloituksen kyseisen välineen maailmaan. Kurssit soveltuvat sekä aloittelijoille että jo hieman välinettä treenanneille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

Keski- ja jatkotason tiiviskurssit on suunnattu välineen perusteet sujuvasti jo hallitseville ilma-akrobaateille, jotka kaipaavat lisähaastetta ja variaatiota harjoitteluunsa.

Syyskaudella 2019 järjestämme seuraavat tiivis-/intensiivikurssit:

Tankotanssi: Alkeistaso su 15.9.2019 klo 10.00-13.00

Tankotanssin tiiviskurssilla saat monipuolisen perehdytyksen tankotanssin maailmaan. Kurssilla pääset tutustumaan mm. tankotanssin peruspitoihin ja -pyörähdyksiin. Kurssilla tulevat tutuiksi esim. tangolla seisominen, istuminen ja kiipeäminen. Pääset halutessasi testaamaan myös ensimmäisiä inversioliikkeitä perusinvertin ja takanojan muodossa. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että jo hieman tankoa treenanneille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

Rengastrapetsi: Alkeistaso su 22.9.2019 klo 9.00-12.00

Rengastrapetsin alkeistason tiiviskurssilla pääset harjoittelemaan mm. erilaisia tapoja nousta renkaalle, muutamia turvallisia tapoja tulla alas sekä tietysti lukuisia erilaisia helpohkoja temppuja renkaan sisässä ja ympärillä. Rengastrapetsilla kehität eritoten ylä- ja keskivartalosi lihaskuntoa sekä parannat kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi. Tule voittamaan pelkojasi ja nauttimaan uuden oppimisesta!

Hammock: Keski- ja jatkotaso la 19.10.2019 klo 12.00-15.00

Keski- ja jatkotason tiiviskursseilla pääset kasvattamaan liikepankkiasi ja parantamaan hammockin hallintaasi. Kurssilla edellytetään hammockin perusteiden sujuvaa hallintaa, ja parhaiten se sopii välineellä jo tovin treenannaille. Taso räätälöidään kuitenkin osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

Aerial Yoga ja Aerial Stretching: Avoin taso su 24.11.2019 klo 9.00-12.00

Aerial Yogan ja Aerial Stretchingin tiiviskurssi – Kehonhuollon tehopaketti!

Tällä tiiviskurssilla käytämme apuvälineenä ennen kaikkea hammockia, lantion korkeudella roikkuvaa kangaslenkkiä. Perehdymme rauhalliseen tahtiin kankaan moniin mahdollisuuksiin: Hammockin avulla voit niin vahvistaa, vetreyttää kuin huoltaakin kehoasi hauskalla tavalla!

Kurssi koostuu kahdesta osiosta: noin 75 minuutin ilmajoogatunnista sekä noin 90 minuutin Aerial Stretching -tunnista (sis. noin 15 minuutin lämmittelyn). Tuntien välissä pidämme 10-15 minuutin tauon.

Tämä tiiviskurssi soveltuu kaikille, sekä aloitteleville että kokeneemmille liikkujille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.


Syksyn 2019 tiiviskurssit ohjaavat:

  • Tankotanssi: Miia
  • Rengastrapetsi: Kaisu
  • Hammock: Laura
  • Aerial Yoga ja Aerial Stretching: Ida

Pidätämme oikeuden ohjaajamuutoksiin (esim. sairastapauksissa). Ihanaan ohjaajatiimiimme pääset tutustumaan täältä.


Kurssien kesto ja hinta:

Kaikki tiiviskurssit kestävät 3 tuntia: Puolivälissä pidämme lyhyen tauon.
Kaikki tiiviskurssit maksavat 54 €.

TARJOUS!

Tiiviskurssin yhteydessä voit halutessasi hankkia 5 kerran kortin Vertical Clubin viikkotunneille superedullisesti! Kurssi ja kortti yhteishintaan 109 €!*

* Tarjous on ostettavissa vain yhdessä tiiviskurssin kanssa.

5 x kortti on voimassa 3 kuukautta käyttöönottopäivästä.

Kortti on otettava käyttöön syyskauden 2019 aikana.


Kurssipaikka:

Kurssipaikkana toimii Vertical Clubin oma studio (Hermannin rantatie 2 B, 2. krs) Helsingin Kalasatamassa.

Ilmoittautuminen:

Kursseille pääset mukaan ostamalla kurssipaikan verkkokauppamme kautta. Verkkokauppaostos toimii samalla ilmoittautumisenasi – helppoa, kätevää, vaivatonta!

Peruutusehdot:

Huom! Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikan voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa heti. Kaikki kurssimme ovat viikkotuntiemme tavoin pienryhmäliikuntaa: Yhdelle kurssille mahtuu vain 11-15 osallistujaa!

Kurssikaupoille tästä!