Emmi palaa Vertical Clubille tällä kertaa Commercial dancen parissa!

Emmi Heimola on tanssija ja tanssinopettaja, joka ohjaa useita täyteen myytyjä tanssitunteja sekä workshopeja viikoittain. Emmin erikoisalaa ovat reggaeton, twerk, commercial dance sekä näiden lajien erilaiset fuusiot. Hänen tuntiensa suuri vetovoima syntyy varmasta ja ammattitaitoisesta opetuksesta, vauhdikkaista koreografioista, rankasta treenistä sekä Emmin valloittavasta persoonasta. Opettajana Emmi on vaativa ja puskee oppilaansa parhaimpiin suorituksiin huumoria ja hauskanpitoa unohtamatta.

Commercial su 3.11. klo 13.45–15.15
Jokaisen diivan unelmien tanssitunti!
Commercial-tunnilla fuusioidaan eri katutanssilajeja. Pääset tutustumaan uusimmilla musiikkivideoilla ja maailmantähtien konserteissa tanssittavaan tyyliin. Tunnilla harjoitellaan koregrafioiden esittämistä sekä läsnäoloa voimakkaalla itsevarmuudella. Koreografiat vaihtelevat sensuellin pehmeästä liikkeestä räväkkään asenteeseen.

Hinta: 30 €

Ilmoittautuminen:
Ilmoittaudu mukaan ostamalla paikka workshopiin verkkokaupastamme. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutukset ainoastaan lääkärintodistuksella.


In English:

Emmi Heimola is a dancer and dance instructor based in Helsinki. Her professional teaching style, upbeat choreographies and charming personality makes her a popular dance teacher, and consequently her classes are often fully booked. Emmi is specialized in reggaeton, twerk, commercial dance and their fusions. She’s a demanding teacher who pushes her students to their best performance, all the while making sure everyone’s having a great time.

Commercial on Sun Nov 3rd at 1.45–3.15 pm
Every diva’s dream class!
Commercial is a fusion of different street dance styles. You will get to dance like they do in music videos and world class superstars’ concerts. You will get to practise owning the stage and performing a routine with powerful confidence. Choreographies vary from smooth and sensual movement to bold attitude. 

Price: 30 €

Signing up:
Sign up by buying your spot from our webstore. The reservation is binding. Cancellation only with a doctor’s certificate.