Tulevalla kevätkaudella tarjoamme myös aikuisille monipuolisen kattauksen erilaisia kursseja akronnälkää taltuttamaan. Valikoimastamme tulet löytämään tuttujen tiiviskurssien ja lyhyiden 5 kerran kurssien lisäksi myös keskipitkiä 10 kerran kurssikokonaisuuksia ja koko kauden (18 kertaa) kestäviä paketteja. Valloita uusi laji tai vetreytä vanhoja oppeja!

Tässä viestissä esittelemme kevään lyhytkurssien (5 kertaa) ja tiiviskurssien valikoiman. Pitkistä ja keskipitkistä kursseista voit lukea täältä. Lasten ja nuorten kurssitarjonnan löydät täältä.

Kurssitarjonta

Kevään 2020 kurssitarjonta sisältää sekä matalan kynnyksen starttipaketteja uuden harrastuksen aloittamisesta haaveileville että erilaisia tietyn teeman ympärille sidottuja kursseja akrobatiaa ja/tai ilma-akrobatiaa jo tovin harrastaneille.

Alkeistason kurssit sopivat kaikille perusterveille henkilöille. Voit osallistua alkeiskursseille minkälaisista lähtökohdista tahansa: Kiinnostus lajia kohtaan ja avoin mieli – ne kantavat jo pitkälle!

Keski- ja jatkotason kurssien kohdalla edellytetään jonkinlaisia pohjatietoja ja -taitoja käsiteltävästä välineestä. Tarkista tarkemmat tasosuositukset kurssien kuvauksista.

Kurssien ohjaajina toimivat Vertical Clubin omat, kokeneet ohjaajat. Lähtökohtaisesti jokaisella kurssikerralla on sama ohjaaja tai samat kaksi ohjaajaa: Sairas- yms. tapauksissa jollain kerralla saattaa olla tuuraaja.

Lyhytkurssit (5 krt) kurssit keväällä 2020:

Perhesirkus (1–5-vuotiaat) (ma klo 16.00–17.00)

Perhesirkus on ihana yhteinen harrastus aikuiselle ja jo kävelemään oppineelle 1–5-vuotiaalle lapselle. Tunneilla harjoitellaan monipuolisesti lattia- ja ilma-akrobatiaa leikin kautta ja ammattitaitoisen ohjaajan johdolla. Temppuilun, hassuttelun ja tasapainoilun ohella opitaan ryhmässä toimimista ja ohjeiden noudattamista. Tunneille osallistutaan yhden aikuisen ja yhden lapsen tiiminä.

Kurssin taso: Ei lähtötasovaatimuksia.

Ajankohta: Maanantaisin 6.1. – 3.2. klo 16.00–17.00

Kesto: 5 x 60 min

Hinta: 75 €

Kurssin ohjaa Jerina Ferdani.

Exotic Hoop Choreo (su klo 19.00–20.15) (TÄYNNÄ!)

Oletko aina halunnut yhdistää seksikkään musiikin, viettelevän koreografian ja sulavat temput rengastrapetsilla? Kutkutteleeko tanssia renkaan kanssa korkokengät jalassa? Tämä kurssi on tehty sinulle!

Exotic Hoop Choreo -kurssilla perehdytään viettelevään rengastrapetsikoreografiaan viiden kurssikerran ajan. Suosittelemme pukemaan platform-kengät tai korot jalkaan, mutta osallistua voi myös ilman kenkiä. Myös teemaan sopiva pukeutuminen on erittäin sallittua.

Kurssin taso: Sopii rengastrapetsin alkeet jo hallitseville.

Ajankohta: Sunnuntaisin 26.1. – 23.2. klo 19.00–20.15

Kesto: 5 x 75 min

Hinta: 80 €

Kurssin ohjaa Kaisu Ölander.

Exotic Hoop Choreo vol. 2 (su klo 17.45–19.00)

Oletko aina halunnut yhdistää seksikkään musiikin, viettelevän koreografian ja sulavat temput rengastrapetsilla? Kutkutteleeko tanssia renkaan kanssa korkokengät jalassa? Tämä kurssi on tehty sinulle!

Exotic Hoop Choreo -kurssilla perehdytään viettelevään rengastrapetsikoreografiaan viiden kurssikerran ajan. Suosittelemme pukemaan platform-kengät tai korot jalkaan, mutta osallistua voi myös ilman kenkiä. Myös teemaan sopiva pukeutuminen on erittäin sallittua.

Tällä kurssilla on eri koreografia kuin alkukevään kurssilla.

Kurssin taso: Sopii rengastrapetsin alkeet jo hallitseville.

Ajankohta: Sunnuntaisin 19.4. – 17.5. klo 17.45–19.00

Kesto: 5 x 75 min

Hinta: 80 €

Kurssin ohjaa Kaisu Ölander.

Tiiviskurssit keväällä 2020:

Tankotanssi: Alkeistaso su 16.2. klo 9.30–12.00

Tankotanssin tiiviskurssilla saat monipuolisen perehdytyksen tankotanssin maailmaan. Kurssilla pääset tutustumaan mm. tankotanssin peruspitoihin ja -pyörähdyksiin. Kurssilla tulevat tutuiksi esim. tangolla seisominen, istuminen ja kiipeäminen. Pääset halutessasi testaamaan myös ensimmäisiä inversioliikkeitä perusinvertin ja takanojan muodossa. Kurssi soveltuu sekä aloittelijoille että jo hieman tankoa treenanneille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

Tiiviskurssin ohjaa Miia Karppinen.

Rengastrapetsi: Alkeistaso su 23.2. klo 9.30–12.00

Rengastrapetsin alkeistason tiiviskurssilla pääset harjoittelemaan mm. erilaisia tapoja nousta renkaalle, muutamia turvallisia tapoja tulla alas sekä tietysti lukuisia erilaisia helpohkoja temppuja renkaan sisässä ja ympärillä. Rengastrapetsilla kehität eritoten ylä- ja keskivartalosi lihaskuntoa sekä parannat kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi. Tule voittamaan pelkojasi ja nauttimaan uuden oppimisesta!

Tiiviskurssin ohjaa Jerina Ferdani.

Exotic Pole Tricks & Combos: Avoin taso su 8.3. klo 9.30–12.00

Tällä tiiviskurssilla pääset harjoittelemaan exotic polen lattiatason temppuja ja komboja niin tangon kanssa kuin ilman tankoa. Tiiviskurssi soveltuu kaikille exotic polen ystäville aloittelijoista jatkotason tanssijoihin. Liikkeitä voidaan helpottaa ja vaikeuttaa osallistujan tason mukaiseksi. Olethan kuitenkin vähintään muutaman kerran kokeillut exotic-tankotanssia, jotta platform-kengillä oleminen ei tule aivan uutena asiana.

Tiiviskurssin ohjaa Annemari Kiviniemi.

Silkit & Hammock: Alkeistaso su 29.3. klo 9.30–12.00

Kurssin aikana pääset tutustumaan sekä silkkeihin että hammockiin. Silkkien ja hammockin alkeistason tiiviskurssilla pääset harjoittelemaan mm. erilaisia tapoja nousta kankaalle ja kääntyä ylösalaisin sekä tietysti lukuisia mahdollisuuksia kietoutua kankaan ympärille. Hammockilla ja silkeillä kehität eritoten ylä- ja keskivartalosi lihaskuntoa sekä parannat kehonhallintaasi ja liikkuvuuttasi. Tervetuloa uhmaamaan painovoimaa!

Tiiviskurssin ohjaa Emmi Takkinen.

Hammock: Jatkotaso (Korkean kankaan dynaamiset liikkeet) su 19.4. klo 17.00–19.30

Tämän jatkotason hammock-tiiviskurssin teemana ovat korkean kankaan dynaamiset liikkeet. Luvassa on siis vauhdikkaita temppuja ja pudotuksia adrenaliinin ystäville. Tiiviskurssi soveltuu hammockin perusteet jo vahvasti osaaville ilma-akrobaateille.

Tiiviskurssin ohjaa Veronika Harnova.

Aerial Yoga ja Aerial Stretching: Avoin taso su 26.4. klo 9.30–12.00

Aerial Yogan ja Aerial Stretchingin tiiviskurssi – Kehonhuollon tehopaketti!

Tällä tiiviskurssilla käytämme apuvälineenä ennen kaikkea hammockia, lantion korkeudella roikkuvaa kangaslenkkiä. Perehdymme rauhalliseen tahtiin kankaan moniin mahdollisuuksiin: Hammockin avulla voit niin vahvistaa, vetreyttää kuin huoltaakin kehoasi hauskalla tavalla!

Tämä tiiviskurssi soveltuu kaikille, sekä aloitteleville että kokeneemmille liikkujille. Taso räätälöidään osallistujien mukaan, ja liikkeitä voidaan vaikeuttaa ja helpottaa jokaiselle sopiviksi.

Tiiviskurssin ohjaa Suvi Rinne.

Hammock: Keski- ja jatkotaso su 10.5. klo 9.30–12.00

Hammockin keski- ja jatkotason tiiviskurssilla pääset kasvattamaan liikepankkiasi ja parantamaan hammockin hallintaasi. Tällä tiiviskurssilla keskitytään pidempiin liikekombinaatioihin sekä pudotuksiin. Kurssilla edellytetään hammockin perusteiden sujuvaa hallintaa, ja parhaiten se sopii välineellä jo tovin treenannaille.

Tiiviskurssin ohjaa Veronika Harnova.

Hinnasto

Tiiviskurssit
Pelkkä kurssi (2,5 h): 50 €
Kurssi + 5 kerran kortti: 100 €

Lyhytkurssit* (5 krt)
5 kertaa 60 min: 75 €
5 kertaa 75 min: 80 €

*Lyhytkurssien normaalihinnasta myönnetään seuraavat alennukset:

  • Alennusryhmät (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja siviili-/asepalvelusta suorittavat) -10 %
  • Vertical Clubin kevään 2020 kausikortilla (5 kk) -20 %
  • Useamman kurssin ostajalle toisesta kurssista -20 %
    • Ensimmäinen kurssi maksetaan täysihintaisena. Alennuksen saa toisesta, kolmannesta jne. kurssista.
    • Alennus myönnetään edullisemmasta kurssista.

Alennuksia ei voi yhdistää. Jos kuulut useampaan alennusryhmään, vain suurin alennusprosentti huomioidaan. Oikeus alennukseen tarkistetaan.

Huom! Kurssit ovat erillismaksullisia, eikä niille voi osallistua Vertical Clubin tuntikortilla.

Korvauskäytäntö

Poissaolon kurssilta voi korvata millä tahansa toisella kurssilla tai viikkotunnilla, jolla on tilaa.
Korvaus viikkotunnilla: Tee varaus varausjärjestelmässä. Tunnille tullessa ilmoita, että olet korvaamassa kurssin poissaoloa.
Korvaus toisella kurssilla: Ilmoita, millä kurssilla ja milloin haluat korvata poissaolon, lähettämällä sähköpostia info@verticalclub.fi tai teksti-/WhatsApp-viestiä 044-3500535.

Tiiviskurssilla ei kertaluontoisuutensa vuoksi ole korvausmahdollisuutta. Esteen sattuessa voit kuitenkin myydä paikkasi itsenäisesti eteenpäin. Ilmoitathan silloin meille, kuka tulee tilallesi.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kurssille ostamalla paikka verkkokaupastamme.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa heti, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä – Toimi siis ripeästi!

Kaikki kurssimme ovat viikkotuntiemme tavoin pienryhmäliikuntaa: Yhdelle kurssille mahtuu enintään 15 osallistujaa!

Peruutusehdot

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Kurssipaikan voi perua ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos kurssikerta peruuntuu Vertical Clubin toimesta (force majeure -tapaukset), järjestämme korvaavan kerran mahdollisimman pian kurssin jälkeen.

Kukin kurssi toteutuu, jos ilmoittautumisia tulee vähintään 6 kpl.

Kurssin peruuntuessa ilmoitamme siitä viimeistään 5 päivää ennen kurssin alkua. Rahat palautamme niin pian kuin teknisesti mahdollista (varaudu parin päivän pankkiviiveeseen). Ilmoitamme kurssin toteutumisesta heti kun tarvittava osallistujamäärä on tullut täyteen.

Kurssimuotoinen opetus sopii sinulle erityisen hyvin, jos:

  • kaipaat ympärillesi tuttuja: Kursseilla pääset harjoittelemaan joka kerta saman ryhmän ja ohjaajan kanssa.
  • kaipaat selkeitä, johdonmukaisesti eteneviä oppimiskokonaisuuksia, joissa uusi tieto rakentuu aina edellisillä kerroilla opitun pohjalle.
  • kaipaat säännöllisyyttä, ja olet halukas sitoutumaan vähintään muutamaksi viikoksi harjoittelemaan aina samaan aikaan, samaa lajia, samassa paikassa.

Psst! Lisää treeniä irtotunneista? Kevään viikkotuntien lukujärjestys ja tiedot kausikorttimyynnistä löytyvät täältä. Linkin takaa pääset tutkailemaan myös, miten tämän julkaisun kurssit ajoittuvat muuhun toimintaamme nähden.