Exotic Pole Academy Helsinki järjestää Exoticin perusteet -kurssin (3 x 75 min) Vertical Clubilla keskiviikkoisin 26.2.–11.3.

Kurssi on nyt loppuunmyyty. Voit ilmoittautua jonoon lähettämällä viestiä osoitteeseen info@verticalclub.fi.

Exoticin perusteet ke 26.2. – ke 11.3. klo 17.15–18.30
Kaikki rakentuu huolellisen perustan päälle.
Tällä kurssilla opit exotic-tankotanssin perusliikkeitä sekä koreografian kurssilla opituista liikkeistä. Kurssin opetus painottuu liikkeiden tekniikkaan ja liikehallintaan lattialla, tangon ympärillä sekä tangolla.

Kurssilta saat hyvän perustan exotic-tankotanssiin.
Kun osaat exoticin perusliikkeitä, sinun on helpompi seurata ja pysyä mukana koreografioissa ja saat myös hyvät valmiudet luoda koreografioita itse.

Kurssi sopii niin alkeistason tanssijoille kuin kokeneemmillekin exotic-tankotanssijoille, jotka haluavat hioa tai kehittää omaa teknistä exotic-tankotanssin pohjaa.

Ohjaaja: Janica, Instagram: @Janica_Emilia

Janica on exotic-tankotanssiin erikoistunut tankotanssija. Hän on työskennellyt tankotanssiohjaajana Helsingissä valmentaen myös esiintyjiä. Tällä hetkellä hän järjestää exotic-tankotanssin valmennusta, yksityistunteja, kursseja ja workshoppeja Suomessa.

Janicaa on kouluttanut mm. Suomen Voimisteluliitto ja Pole Sports Finland. Hän on hankkinut exotic-tankotanssin osaamista lukuisilta leireiltä ja workshopeilta Euroopassa ja Venäjällä vuodesta 2016 lähtien.

Hinnat ja ilmoittautuminen:
Koko kurssin hinta on 69 €. Voit osallistua myös yksittäiselle kerralle hintaan 29 €.
Vertical Clubin kevään 2020 kausikortilla hinnat ovat vastaavasti 59 € ja 25 €.
Ilmoittaudu ostamalla paikkasi verkkokauppamme kautta.
Ilmoittautuminen on sitova. Rahanpalautukset ainoastaan lääkärintodistuksella.


In English:
Exotic Pole Academy Helsinki arranges an Exotic Foundation course (3 x 75 min) at Vertical Club on Wednesdays 26th February – 11th March.

Exotic Foundation Wed 26 Feb – Web 11 Mar at 5.15 pm – 6.30 pm
Everything is based on a steady foundation.
On this course you will learn the typical movements of exotic pole dance and a choreography. This course focuses on detailed technique of each movement on the floor, around the pole and on the pole.

You will get a good base for exotic pole dancing. When you know enough single exotic movements it’s easier to follow choreographies or create choreographies yourself.

This course is suitable for beginners but also for advanced exotic poledancers who feel the need to learn or improve the basic.

Instructor: Janica, Instagram: @Janica_Emilia

Janica is a pole dancer specialized in exotic pole dancing. She has been working as a pole dance instructor in Helsinki. She is coaching performers and arranges exotic pole dance tutoring, private coaching, courses and workshops in Finland.

Janica has received education from Finnish Gymnastics Federation and Pole Sports Finland. Janica has been learning exotic pole dance in various pole camps and workshops around Europe and Russia since 2016.

Prices and signing up:
Price of the course is 69 €. You can also sign up for individual classes for 29 €.
With Vertical Club’s anytime card (spring 2020) the prices are 59 € and 25 € respectively.
Sign up by purchasing your spot from our webstore.
The registration is binding. Cancellations only with a doctor’s certificate.