Tiedote kaikille Vertical Clubin asiakkaille

Vertical Club lopettaa toimintansa 31.5.

Haikein ja raskain mielin joudumme ilmoittamaan teille, rakkaat asiakkaamme, että Vertical Club lopettaa toimintansa kevätkauden päättyessä 31.5.2020. Yrityksen omistajien Saijan ja Lauran päätettyä siirtyä eläkkeelle studion pyörittämisestä on toiminnalle etsitty jatkajaa syksyn ja alkukevään ajan. Jatkajaa ei valitettavasti löytynyt, joten Vertical Clubin 8-vuotinen taival joudutaan siis päättämään. 

Toukokuun loppuun asti toimimme täysin normaalisti ja täydellä teholla: Kaikki kevätkaudelle suunniteltu opetus järjestetään kuten tähänkin asti. Toivomme siis kaikkien pysyvän matkassamme viimeiseen aukiolopäivään saakka. 

Tunneillamme saa edelleen treenata sarja- ja anytime-korteilla. Tästä lähtien myytävien sarjakorttien viimeinen voimassaolopäivä on kuitenkin ostohetkestä riippumatta 31.5.2020. Myös aiemmin ostetut sarja- ja lahjakortit tulee käyttää loppuun tuohon päivämäärään mennessä. Käyttämättä jääneitä kertoja ei hyvitetä.

Tule ottamaan vielä kaikki ilo irti ilma-akrobatiasta 31.5.2020 mennessä! Kutsumme teidät myös viimeisenä viikonloppunamme järjestettäviin hautajaisbileisiin Pysykää kuulolla!

Rakkaudella,

Laura, Saija ja koko Vertical Clubin henkilökuntaBriefly in English

Dear customers, we are sorry to inform you that Vertical Club will be closing its doors on the 31st of May, 2020. Until then all the classes and courses will be held normally, so we’re hoping all of you will stick with us till the very end. 

Training cards can be bought and used normally but all cards bought from now on will expire on the 31st of May. Also all previously bought gift cards and training cards have to be used by that date. Unused cards will not be refunded.

A funeral party will be arranged on the last weekend. Stay tuned for more info!

With love,
Laura, Saija and the whole Vertical Club staff