PA 2013

Tervetuloa seuraamaan henkeäsalpaavia tankotanssiesityksiä Pole Art 2013-tapahtumaan lauantaina 14.9. Savoy-teatterin lavalle klo 18:00! Pole Art-tapahtuma on vuosittain järjestettävä taiteellisen tankotanssin kilpailu. Tapahtuma on erittäin arvostettu maailmanlaajuisesti. Tule seuraamaan tankontassin kansainvälisten huipputähtien esityksiä yhdessä ystäviesi kanssa ja vietä hauska ilta upean show’n pyörteissä! Tapahtuma sopii kaikille tankotanssista kiinnostuneille.

Lippujenmyynti tapahtuu suoraan Lippupalvelun kautta: http://www.lippupalvelu.fi/event/pole-art-2013-lippuja/115167

Pole Art-tapahtuma on järjestetty vuorovuosina Helsingissä ja Tukholmassa vuodesta 2009 alkaen. Tapahtuman tarkoituksena on ollut tarjota vaihtoehtoinen ja innovatiivinen foorumi tankotanssille. Pole Art-kilpailussa painopiste on esityksen taiteellisuudessa, omaperäisissä liikkeissä ja esiintymisessä. Tapahtuma on kerännyt osallistujia vuosittain ympäri maailmaa. Tapahtumassa on sekä kilpasarja (miehet/naiset) että vapaamuotoinen showcase-sarja. Tapahtuman arvioitu kesto on 3h. Tapahtuma sisältää väliajan, jonka aikana voi nauttia virvokkeita ravintola Katsomon puolella.

Tänä vuonna järjestämisestä vastaa Vertical Club sekä Tukholman tankotanssistudio North Pole Studio.

Pole Art-kilpailun virallisena jatkopaikkana toimii yksityisclubi Bläk, jonne kaikki lipun ostaneet pääsevät sisään ilmaiseksi! Ilmoittaudu jatkoille sähköpostilla osoitteeseen rsvp@blak.fi.

Lisätietoja: http://poleart.org/ ja https://www.facebook.com/ThePoleArt