Silks and Hammock IntroEnsi kertaa kangasakrobatiaa kokeileville sekä alkeistason oppilaille soveltuva tunti. Tunnilla harjoitellaan alkeistason liikkeitä sekä kangaslenkillä (hammock) että silkeillä (vertikaalikankaat). Liike-esimerkkejä: Istuminen, kiipeäminen, Inversio, sammakon alkeet, “sivujeesus”, kippura.

Tunnilla harjoitellaan varovaisesti pää ylösalaisin kääntymistä muiden liikkeiden ohessa. Muistathan, että ensimmäisellä kokeilukerralla kaikkea ei välttämättä tarvitse heti uskaltaa tehdä!

Tämä Intro-tason tunti sopii mainiosti lajityypillisen voiman kehittämiseen. Kysythän opettajaltasi kun haluat siirtyä seuraavan tason kangasakrobatiatunneille (Hammock Tricks Alkeet/Silkit Alkeet).

Pukeude tunnille pitkiin housuihin ja kainalot peittävään paitaan. Ei koruja! Puhdista ennen tuntia jalkapohjat huolellisesti erityisesti kesäaikaan. Juomapullo kannattaa ottaa myös mukaan. Tunnin kesto 60 min.

Silks 1: Tällä alkeistason kangastempputunnilla pääset harjoittelemaan erilaisia temppuliikkeitä silkkien kanssa (vertikaalikankaat)! Tunti sisältää kiipeämisharjoituksia, istumisia sekä helppoja inversiotemppuja (esim. Sammakko ja sen variaatiot, sakset, krusifiksi, vatsa- ja selkätasapaino). Tunnille tultaessa perusteiden tulisi olla jo hallussa (esim. kiipeäminen ja inversio). Huomioithan, että Silkit ovat fyysisesti huomattavasti haastavampaa, kuin hammock-temput tai Aerial Yoga-tunnit. Kun haluat siirtyä seuraavalle tasolle, niin muistathan kysyä asiasta opettajaltasi etukäteen. Tunti sisältää huolellisen alkulämmittelyn. Kesto 60 min.
Silks 2Keskitason silkkitunti, joka sisältää aina inversioita sekä runsaasti ylävartalon voimaa vaativia nostoja. Kankaan käyttö osana treenia on sinulle jo tuttua Silks 1 -tunneilta. Tunti sisältää huolellisen alkulämmittelyn. Kesto 75 min. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja! 
Silks 3: Tällä jatkotason silkkitunnilla pääset harjoittelemaan erilaisia temppuliikkeitä silkkien kanssa! Tunti sisältää edistyneempää kehonhallintaa vaativia notkeus- ja voimatemppuja, pudotuksia ja erikoiskiipeilyjä. Tunnilla yhdistetään myös temppuja sarjoiksi. Tämä on jatkotason tunti, joten valmius kehonhallintaa vaativiin liikkeisiin tulee olla. Silkkien käyttö osana treeniä on sinulle jo tuttua ja sujuvaa. Kysythän opettajalta etukäteen ennen tälle tunnille siirtymistä. Tunti sisältää huolellisen alkulämmittelyn. Kesto 75 min. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja! 
Silks Flow: Koreografinen tunti silkeillä. Opit liikkeiden yhdistämisen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi ja parannat kehonhallintaa sekä liikkuvuutta. Kankaiden käyttö osana treeniä on sinulle jo tuttua ja pystyt tekemään sujuvasti perusliikkeitä ja inversioita. Suosittelemme siis käymään jonkin aikaa vähintään Silks 1 -tunneilla ennen tämän tunnin varaamista. Tunnin kesto 75 min. Vaatteet: pitkälahkeiset housut ja t-paita, joka peittää kainalot. Ei koruja!

Mixed Aerial Class: Mixed Aerial -tunnilla tehdään yhteiset alkulämmittelyt ohjaajan johdolla, minkä jälkeen treeniä voi jatkaa hammockilla, rengastrapetsilla tai silkeillä. Voit harjoitella itse valitsemiasi liikkeitä tai pyytää ohjaajalta tasollesi sopivia temppuja työstettäväksi. Tunti soveltuu kaikentasoisille treenaajille, ei kuitenkaan ensi kertaa uutta lajia kokeileville. Tunnin kesto 60 min.