Vertical Club tarjoaa tunteja myös lapsille. Tutustu kurssitarjontaan ja ilmoita lapsesi mukaan keväälle 2018! Lisätietoa kursseista saat lähettämällä meille sähköpostia info(a)verticalclub.fi, tai soittamalla studion numeroon 044-3500535.

 

Vertical Kids 3–5-vuotiaat

Lasten monipuolinen motoriikkaa kehittävä tunti (45 min) 3–5-vuotiaille. Tunnilla tutustutaan liikuntaan ja akrobatian alkeisiin leikin kautta, ikätason mukaan. Tunnilla myös tärkeänä osana voimistelu, tanssi ja ilma-akrobatia kankaalla ja renkaalla. Tunnilla käytössä ovat esimerkiksi rengastrapetsi, sirkuskangas, tanko, matot ja tatami.

Pienten lasten tunteja vetää aina ohjaaja, jolla on asianmukainen lastenliikunnan koulutus ja työkokemus pienten lasten kanssa. Tarvittaessa tunnilla on myös apuopettaja.

Kurssi sisältää 45 min tunnin lauantaisin klo 12.00-12.45 aikavälillä 13.1.–5.5.2018. Koulujen talvilomaviikolla (24.2.) ja pääsiäisenä (31.3.) ei järjestetä opetusta.

Kurssi sisältää yhteensä 15 kertaa (+1 korvauskerta 12.5.), hinta yht. 165 €.

Tunneille voi osallistua myös pelkälle kertakäynnille, mikäli tunneilla on tilaa. Yhden tunnin hinta on 14 €. 

Vertical Kids 6–8-vuotiaat

Lasten monipuolinen motoriikkaa kehittävä tunti (45 min) 6–8-vuotiaille. Tunnilla tutustutaan liikuntaan ja akrobatian alkeisiin leikin kautta, ikätason mukaan. Tunnilla myös tärkeänä osana voimistelu, tanssi ja ilma-akrobatia kankaalla ja renkaalla. Tunnilla käytössä ovat esimerkiksi rengastrapetsi, sirkuskangas, tanko, matot ja tatami.

Pienten lasten tunteja vetää aina ohjaaja, jolla on asianmukainen lastenliikunnan koulutus ja työkokemus pienten lasten kanssa. Tarvittaessa tunnilla on myös apuopettaja.

Kurssi sisältää 45 min tunnin lauantaisin klo 13.00-13.45 aikavälillä 13.1.–5.5.2018. Koulujen talvilomaviikolla (24.2.) ja pääsiäisenä (31.3.) ei järjestetä opetusta.

Kurssi sisältää yhteensä 15 kertaa (+1 korvauskerta 12.5.), hinta yht. 165 €.

Tunneille voi osallistua myös pelkälle kertakäynnille, mikäli tunneilla on tilaa. Yhden tunnin hinta on 14 €. 

Vertical Kids 9–11-vuotiaat

Lasten monipuolinen motoriikkaa ja taitoja kehittävä tunti (60 min) 9–11-vuotiaille. Tunnilla harjoitellaan akrobatiaa, sirkusta ja voimistelua. Jokainen pääsee oppimaan uusia taitoja ja tutustumaan uusiin hauskoihin temppuihin. Tunnin teema vaihtuu kuukauden välein. Teemoja ovat tankotanssi, rengastrapetsi ja ilma-akrobatia kankaalla. Jokaisella tunnilla tehdään myös lattia-akrobatiaa. Tunnilla käytössä ovat esimerkiksi rengastrapetsi, sirkuskangas, tanko, matot ja tatami.

Kurssi sisältää 60 min tunnin lauantaisin klo 14.00-15.00, aikavälillä 13.1.–5.5.2018. Koulujen talvilomaviikolla (24.2.) ja pääsiäisenä (31.3.) ei järjestetä opetusta.

Kurssi sisältää yhteensä 15 kertaa (+1 korvauskerta 12.5.), hinta yht. 225 €

Tunneille voi osallistua myös pelkälle kertakäynnille, mikäli tunneilla on tilaa. Yhden tunnin hinta on 16 €.

 

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE:

Ensisijaiset ilmoittautumiset koko kevätkaudelle! Mukaan voi tulla myös kesken kauden maksamalla loppukauden hinnan, mikäli paikkoja on jäänyt jäljelle!

Ilmoittautuminen kaikille lasten kursseille alkaa heti ja päättyy 6.1.2018. Tunnille voi ilmoittautua osoitteeseen info(a)verticalclub.fi. Lähetä viestissä lapsen nimi, ikä, kurssin nimi ja ajankohta, sekä huoltajan/vanhemman yhteystiedot. Ilmoittautuminen kaudelle on sitova. Palveluehdot lähetetään laskun yhteydessä, maksamalla laskun hyväksyt ehdot.

  • Huomioithan, että lastasi ei ole vakuutettu Vertical Clubin puolesta. Huolehdi siis lapsellesi tarvittava tapaturma- tai liikuntavakuutus!
  • Ikäryhmät eivät ole ehdottomia, eli sisarukset tai kaverukset voivat halutessaan ilmoittautua samaan ryhmään. Vanhempi/huoltaja voi arvioida, kumpi ryhmä on sopivampi, mutta tarvittaessa keskustellaan asiasta yhdessä ohjaajan kanssa.
  • Kukin kurssi/ryhmä toteutuu, mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään 6 kpl.

Voit saada tunneista perhealennusta -10%, jos perheestäsi jollakin jäsenellä on jo voimassaoleva tuntikortti Vertical Clubille (3kk anytime tai kausikortti keväälle 2018). Mainitsethan asiasta ilmoittautumisen yhteydessä.