Pääset varaamaan tunteja suoraan Varausjärjestelmästämme.

Uusi asiakas? Katso vastauksia yleisimpiin kysymyksiin tästä.

Tutustu myös verkkokauppaamme!

Sijaintimme (Hermannin rantatie 2 B, Yrittäjätalo):

Katso tarkat saapumisohjeet tästä. Olemme auki viikkotuntiemme puitteissa ja avaamme ovet 15 minuuttia ennen ensimmäisen tunnin alkua.


 

Tunneillemme on jonotusmahdollisuus, joten voit ilmoittautua jonotuslistalle, vaikka tunti olisikin täynnä! Tieto paikan vahvistumisesta tulee aina sähköpostiisi, joten muista tarkistaa sähköpostisi tuntia edeltävänä iltana. Mikäli jostain syystä tunnille vapautuu paikkoja alle 12 h ennen tuntia, niin näissä kiireellisissä peruutuspaikoista ilmoitamme tekstiviestitse.

Luethan palveluehdot ennen tuntivarauksen tekemistä varausjärjestelmän nettisivuilta!

 Huomioi erityisesti PERUUTUSKÄYTÄNNÖT:

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 tuntia etukäteen varausjärjestelmän kautta. Äkillisissä tapauksissa perumisesta voi ilmoittaa myös tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä toimiston numeroon 044-3500535. Alle 3 h ennen tunnin alkamisajankohtaa tehdyistä peruutuksista lähetämme aina laskun. Peru siis tuntisi ajoissa! 

Käyttämättömistä tai peruuttamattomista varauksista veloitamme tunnin normaalin maksun. Tuntikortista (5x tai 10x kortit) ei tulla poistamaan kertoja. Mikäli asiakas on estynyt osallistumaan tunnille äkillisen sairastapauksen johdosta, on hänen ilmoitettava estymisestä välittömästi asiakaspalvelupisteeseen ja toimitettava lääkärintodistus mahdollisimman pian, jolloin peruuttamattomasta tunnista ei peritä maksua.

Toistuvat (2-3x) käyttämättömät varaukset johtavat varauskieltoon.

Peruutusehdot (sekä Palveluehdot kokonaisuudessaan) koskevat kaikkia asiakkaitamme!