Tervetuloa Vertical Clubille harrastamaan tankotanssia, ilmajoogaa, ilma-akrobatiaa ja kehonhuoltolajeja! Tutustu alla oleviin ohjeisiin ennen ensimmäiselle tunnille tuloasi.

Mitä lajeja voin harrastaa Vertical Clubilla?

Mikä tunti olisi sopiva minulle?

Suosittelemme, että aloitat lajista riippumatta Intro-tason tunneista. Intro-tunteja löytyy niin tankotanssista (Pole Intro), ilmajoogasta (Aerial Yoga Intro), rengastrapetsista (Aerial Hoop Intro) kuin kankaistakin (Silkit ja Hammock Intro). Myös muut vihreällä värillä merkatut tunnit varausjärjestelmässä ovat sopivia ensikertalaisille. Joistakin tunneista on olemassa myös Alkeet-tason tunteja, jolloin tunnilla on mukana myös lajia muutaman kerran aikaisemmin kokeilleita asiakkaita.

Mikäli olet harrastanut lajejamme jo aikaisemmin, voit katsoa tuntikuvauksistamme itsellesi sopivan tasotunnin. Mikäli sopivan tunnin valitseminen askarruttaa, lähetä meille sähköpostia tai soita meille!

Onko tunneille ikärajaa? Voinko ottaa lapseni mukaan tunnille?

Tunneillemme on pääsääntöisesti 16 vuoden ikäraja, ja tunnit on suunniteltu aikuisille. Vertical Clubilla on myös omat lastentunnit erikseen (Vertical Kids ja Vertical Teens). Katso lisätietoa tästä. Tunneille voi mennä kokeilemaan myös kertamaksulla, mikäli tilaa on. Olethan yhteydessä meihin ennen tuntia!

Kuinka varaan tunteja?

Tunteja voit varata irtotuntiperiaatteella suoraan varausjärjestelmästämme. Voit tehdä varauksia 1 kk eteenpäin. Mikäli tunti on täynnä, voit asettua odottamaan paikkaa jonotuslistalle. Usein paikkoja vapautuu jonotuslistalta edellisenä iltana! Tieto paikan vahvistumisesta tulee viimeistään 12 h ennen tunnin alkua sähköpostiisi. Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, niin muistathan perua varauksesi netin kautta viimeistään 12 h ennen tunnin alkua. Käyttämättömistä varauksista veloitamme tunnin normaalin hinnan.

Varaathan siis vain tunteja, joille todella pääset mukaan!

Miten maksu hoidetaan?

Tunti maksetaan ennen sen alkua studiollamme vastaanotossa. Voit myös halutessasi hankkia tunti- tai lahjakortin verkkokaupastamme. Hinnastomme ja eri maksutavat löydät täältä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit hoitaa maksun ja vaihtaa vaatteet rauhassa!

Käyttämättömistä varauksista veloitamme aina tunnin normaalin kertahinnan, eli tuntikortista ei tulla poistamaan kertoja.

Mitä varusteita ja vaatteita tarvitsen tunnilla?

Kaikilla tunneilla mukana olisi hyvä olla juomapullo sekä hikipyyhe. Omaa mattoa tai muita välineitä et tarvitse. Tässä vielä lajikohtaiset pukeutumisohjeet:

  • Tankotanssi: lyhyet shortsit ja urheilullinen yläosa (toppi/t-paita). Lisäksi mukana olisi hyvä olla pieni pyyhe tangon puhdistusta varten. Ei roikkuvia koruja tai sormuksia! Jalkineita ei tarvita.
  • Aerial Yoga/Silkkitunnit/Hammock-tunnit: vähintään polvitaipeet peittävät joustavat housut ja urheilullinen yläosa, joka peittää myös kainalot (lyhythihainen t-paita tai ohut pitkähihainen paita). Ei roikkuvia tai teräviä koruja! Jalkineita ei tarvita.
  • Rengastrapetsi: vähintään polvitaipeet peittävät joustavat housut ja urheilullinen yläosa, joka peittää myös kainalot (lyhythihainen t-paita tai ohut pitkähihainen paita). Tunnilla voi myös joissain liikkeissä tarvita sukkia. Ei roikkuvia tai teräviä koruja! Jalkineita ei tarvita.
  • Venyttely- ja lihaskuntotunnit, akrobatiatunnit: joustavat, mukavat liikuntaan sopivat vaatteet vuodenajat ja tunnin intensiteetti huomioiden. Suosittelemme erityisesti venyttelytunneille kerrospukeutumista, jotta alkulämmittelyissä saatu lämpö säilyy lihaksissa hyvin venytyksien ajan. Hikisemmille tunneille puolestaan kannattaa pukeutua kevyemmin. Jalkineita ei tarvita.

Missä Vertical Club sijaitsee?

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa Hermannin rantatie 2B:ssä. Perille pääset kätevästi metrolla jäämällä pois Kalasataman pysäkillä. Asemalta on muutaman kymmenen metrin kävelymatka studiollemme. Tämän lisäksi lukuisat Itäväylää kulkevat bussit tulevat hyvin lähelle studiota. Katso yksityiskohtaiset saapumisohjeet täältä. Olemme auki viikkotuntiemme puitteissa ja avaamme ovet 20 minuuttia ennen ensimmäisen tunnin alkua. 

Haluan kysyä lisää!

Meidät voi tavoittaa seuraavasti:

-Sähköpostitse: info(a)verticalclub.fi. Vastaamme yhden arkipäivän sisällä viestiisi.

-Puhelimitse: 044-3500535. Arkisin klo 9-15.

-Tai pistäytymällä studiolla. Sovi vierailuaika erikseen!

Tervetuloa motivoitumaan liikunnasta ja liikkumaan hyvässä seurassa!