Tervetuloa Vertical Clubille harrastamaan tankotanssia, ilmajoogaa, ilma-akrobatiaa ja kehonhuoltolajeja! Tutustu alla oleviin ohjeisiin ennen ensimmäiselle tunnille tuloasi.

Mitä lajeja voin harrastaa Vertical Clubilla?

Mikä tunti olisi sopiva minulle?

Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta jostain valikoimamme välineestä, suosittelemme, että aloitat lajista riippumatta Intro-tason tunneista: Intro-tunnit tarjoavat rauhallisen ja perusteellisen startin uudelle harrastuksellesi. Introt on suunniteltu nimenomaan ensikertalaisia ajatellen. Intro-tunteja löytyy tankotanssista (Pole Intro) ja ilmajoogasta (Aerial Yoga Intro). Intro-tunnit kulkevat lukujärjestyksessämme vihreällä värikoodilla.

Myös muut vihreällä värillä merkatut tunnit varausjärjestelmässä ovat sopivia ensikertalaisille. Introja järjestetään kustakin lajista joka toinen viikko. Jos Intro-tunnit eivät sovi aikatauluusi, voit aloittaa myös tason 1 tunneilta.

Mikäli olet harrastanut lajejamme jo aikaisemmin, voit katsoa tuntikuvauksistamme itsellesi sopivan tason. Mikäli sopivan tunnin valitseminen askarruttaa, lähetä meille sähköpostia: Autamme mielellämme!

Onko tunneille ikärajaa? Voinko ottaa lapseni mukaan tunnille?

Viikkotunneillemme on pääsääntöisesti 16 vuoden ikäraja, ja tunnit on suunniteltu aikuisille.

Yläkouluikäiset voivat osallistua aikuisten tunneille vanhempien suostumuksella – Olettehan meihin silloin etukäteen yhteydessä!

Tätä nuoremmatkin voivat tulla viikkotunteja kokeilemaan, mutta ainoastaan yhdessä huoltajan tai tutun aikuisen kanssa.

Tarjoamme lapsille erillistä, ikäkauden huomioivaa kurssimuotoista opetusta (Vertical Kids ja Vertical Teens)! Kursseille ilmoittaudutaan ensisijaisesti koko kaudeksi, mutta tunneille voi mennä kokeilemaan myös kertamaksulla, mikäli tilaa on – Olettehan yhteydessä meihin ennen tuntia! Katso lisätietoa Kids– ja Teens-ryhmistä tästä.

Kuinka varaan tunteja?

Tunteja voit varata irtotuntiperiaatteella suoraan varausjärjestelmästämme.

Voit tehdä varauksia aina neljäksi viikoksi eteenpäin.

Mikäli tunti on täynnä, voit asettua odottamaan paikkaa jonotuslistalle. Usein paikkoja vapautuu jonotuslistalta edellisenä iltana! Tieto paikan vahvistumisesta tulee viimeistään 12 h ennen tunnin alkua sähköpostiisi.

Mikäli et pääse varaamallesi tunnille, muistathan perua varauksesi netin kautta viimeistään 12 h ennen tunnin alkua. Käyttämättömistä varauksista veloitamme hinnastomme mukaisen, normaalihintaisen kertamaksun (18 EUR).

Varaathan siis vain tunteja, joille todella pääset mukaan!

Miten maksu hoidetaan?

Tunti maksetaan ennen sen alkua studiollamme vastaanotossa. Vaihtoehtoisesti voit hankkia tunti- tai lahjakortin etukäteen verkkokaupastamme.

Hinnastomme ja eri maksutavat löydät täältä. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin, jotta ehdit hoitaa maksun ja vaihtaa vaatteet rauhassa!

Käyttämättömistä varauksista veloitamme aina tunnin normaalin kertahinnan (18 EUR): Sarjakortteja ei voi käyttää käyttämättömien varausten maksuun.

Mitä varusteita ja vaatteita tarvitsen tunnilla?

Kaikilla tunneilla mukana olisi hyvä olla juomapullo ja hikipyyhe. Omaa mattoa tai muita välineitä et tarvitse. Tässä vielä lajikohtaiset pukeutumisohjeet:

  • Tankotanssi: lyhyet shortsit ja urheilullinen yläosa (toppi/t-paita). Lisäksi mukana olisi hyvä olla pieni pyyhe tangon puhdistusta varten. Ei roikkuvia koruja tai sormuksia! Jalkineita ei tarvita.
  • Aerial Yoga/Silkkitunnit/Hammock-tunnit: vähintään polvitaipeet peittävät joustavat housut ja urheilullinen yläosa, joka peittää myös kainalot (lyhythihainen t-paita tai ohut pitkähihainen paita). Ei roikkuvia tai teräviä koruja! Jalkineita ei tarvita.
  • Rengastrapetsi: vähintään polvitaipeet peittävät joustavat housut ja urheilullinen yläosa, joka peittää myös kainalot (lyhythihainen t-paita tai ohut pitkähihainen paita). Tunnilla voi myös joissain liikkeissä tarvita sukkia. Ei roikkuvia tai teräviä koruja! Jalkineita ei tarvita.
  • Venyttely- ja lihaskuntotunnit, akrobatiatunnit: joustavat, mukavat liikuntaan sopivat vaatteet vuodenajat ja tunnin intensiteetti huomioiden. Suosittelemme erityisesti venyttelytunneille kerrospukeutumista, jotta alkulämmittelyissä saatu lämpö säilyy lihaksissa hyvin venytyksien ajan. Hikisemmille tunneille puolestaan kannattaa pukeutua kevyemmin. Jalkineita ei tarvita.

Missä Vertical Club sijaitsee?

Sijaitsemme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Kalasatamassa Hermannin rantatie 2 B:ssä. Perille pääset kätevästi esim. metrolla jäämällä pois Kalasataman pysäkillä. Asemalta on muutaman kymmenen metrin kävelymatka studiollemme. Lisäksi lukuisat Itäväylää kulkevat bussit tulevat hyvin lähelle studiota.

Katso yksityiskohtaiset saapumisohjeet täältä. Olemme auki viikkotuntiemme puitteissa ja avaamme ovet noin 15 minuuttia ennen ensimmäisen tunnin alkua. 

Haluan kysyä lisää!

Tavoitat meidät seuraavasti:

-Sähköpostitse: info(a)verticalclub.fi. Pyrimme vastaamaan yhden arkipäivän sisällä viestiisi.

-Puhelimitse: 044-3500535. Arkisin klo 9-15.

-Tai pistäytymällä studiolla. Sovi vierailuaika erikseen: Olemme auki vain viikkotuntiemme puitteissa tai erikseen sovittaessa!

Tervetuloa innostumaan ja nauttimaan liikunnasta!