Saija da Silva Gonçalves on toinen Vertical Clubin nykyisistä omistajista. Hän on harrastanut tankotanssia vuodesta 2010. Pian tämän jälkeen lajivalikoima laajentui myös sirkuksen puolelle, ja nykyään Saija treenaa aktiivisesti käsinseisontaa, rengastrapetsia, hammockia ja köyttä. Saija matkustaa vuosittain Irlantiin harjoittelemaan eri ilma-akrobatialajeja kansainvälisesti arvostettujen opettajien johdolla. Nuorempana hän harrasti 8 vuotta hiphoppia, jossa hän esiintyi paljon ja kokeili myös kilpailemista SM-tasolla. Esiintyminen on edelleen lähellä Saijan sydäntä. Tankotanssissa hän kilpaili ensimmäisen kerran vuoden 2013 Pole Debut -kisassa, mutta sittemmin kisat ovat saaneet jäädä, sillä esiintyminen ilman kisaolosuhteita tuntui siltä omalta jutulta. Saija rakastaa myös koreografioida esityksiä muille, ja siksi useimmiten Vertical Clubin juhlissa nähdään ainakin yksi Saijan ohjaama esiintyvä ryhmä. Viikkotunteina Saija ohjaa tankotanssia, rengastrapetsia, ilmajoogaa ja hammock tricks -tunteja.


Laura Soikkeli on toinen Vertical Clubin nykyisistä omistajista. Nelivuotiaasta 20 vuoden rajapyykille Lauran saattoi löytää päivittäin pääkaupunkiseudun jäähalleilta. Lauralla on taustallaan pitkä ja menestyksekäs kansainvälinen kilpaura muodostelmaluistelussa. Kymmenen intensiivisen kilpailuvuoden merkittävimmät saavutukset olivat junioreiden suomenmestaruus ja kolme junioreiden maailmanmestaruutta. Luistelun oheisharjoitteina tutuiksi tulivat vuosien varrella muun muassa telinevoimistelu, klassinen baletti sekä nyky-, jazz-, show- ja afrotanssi. Vuodet Mäkelänrinteen urheilulukion lajivalmennuksessa toivat arvokasta lisäoppia myös erilaisista lihaskunto- ja kehonhuoltoharjoitteista.

Tankotanssi ja sen myötä sirkus lukuisine ilma-akrobatian muotoineen veivät Lauran mennessään vuonna 2010. Lauralla on pitkä ja menestyksekäs kilpailu- ja esiintymishistoria myös tankotanssissa. Lajin kilpailuihin hän päätyi ensimmäisen kerran jo vuonna 2011. Parhaimpina saavutuksinaan hän pitää kansainvälisten kilpailuiden, Copenhagen Pole Competitionin (2014) ja Pole Theatre Swedenin (2015) voittoja sekä PM-kilpailuiden (Battle of the Pole 2014) pronssia.

Laura on työskennellyt Vertical Clubilla ohjaajana keväästä 2013. Omistaja hänestä tuli toukokuussa 2017. Vertical Clubin lajeista Laura opettaa pääasiassa tankotanssia, hammockia ja ilmajoogaa kaikille tasoille. Hän ohjaa säännöllisesti myös venyttely- ja rengastrapetsitunteja.


Riikka Pentinsaari on lahjakas tanssin ja akrobatian osaaja, jolla on useiden vuosien tanssitausta mm. klassisen baletin ja showtanssin saralta. Ilma-akrobatia vei Riikan mennessään vuosia sitten ja johti Lontooseen Aircraft Circuksen sirkustaiteiden kurssille. Tämän lisäksi Riikka on opiskellut Aerial Yogan ohjaajaksi Irlannissa. Riikka on esiintynyt lukuisissa sirkustapahtumissa ja festivaaleilla Suomessa, Englannissa ja Irlannissa. Tankotanssia Riikka on opettanut vuodesta 2010. Riikka opettaa Vertical Clubilla tankotanssia, hammock-temppuja, ilmajoogaa ja satunnaisesti myös rengastrapetsia.


Suvi Rinne Vertical ClubSuvi Rinne on taustaltaan joukkuevoimistelija ja aloitti tankotanssin harrastamisen vuonna 2009. Voimisteluharrastus loi Suville erinomaisen pohjan omaksua uusia akrobaattisia lajeja, ja pian hän ryhtyikin ohjaamaan tankotanssitunteja. Ohjaajakokemusta Suvi on hankkinut myös lasten telinevoimistelun parista. Suvi on käynyt ryhmäliikunnanohjaajan peruskoulutuksen Suomen Voimisteluliiton (Svoli Ry) kautta. Suvi on suorittanut kansainvälisen tankotanssiliiton POSA:n tuomarikoulutuksen ja tuomaroinut muun muassa vuoden 2017 ja 2018 tankotanssin SM-kilpailuja. Tämän lisäksi Suvi kouluttautuu säännöllisesti erilaisilla akrobatiakursseilla. Suvi opettaa usealla eri välineellä sekä aloittelijoita että kokeneita oppilaita.


SaaraSaara Forsström on harrastanut tankotanssia vuodesta 2010. Hän on sijoittunut Battle of The Pole -kisassa vuonna 2012 toiselle sijalle Kittens-sarjassa. Saara ohjaa enimmäkseen jatkotason tankotanssitunteja, lattia-akroa sekä ilmajoogaa. Saara on iloinen ohjaaja, jonka tunneilla pääset kokemaan tankotanssin uusimmat hittiliikkeet unohtamatta hauskanpitoa.


Annika Alanko on kansainvälisesti menestynyt tankoakrobaatti, jolle on kertynyt kilpailu- sekä ohjauskokemusta niin Euroopasta kuin Aasiastakin. Tankotanssin hän aloitti vuonna 2012. Monipuolinen liikuntatausta ja lapsuuden telinevoimisteluharrastus ovat antaneet hyvän pohjan lajille. Tankotanssin ohella muita tämän hetken kiinnostuksen kohteita ovat mm. käsilläseisonta, kiipeily ja breikki.

Annikan viimeisimmät tittelit ovat:

  • 2018 Pole Art France, 4th place
  • 2018 Asia Pole Championships, Singapore, finalist
  • 2017 POSA Finnish Championships, Winner

Emilia Saarela on tanssinut aina. Hänen lajejaan ovat olleet mm. kilpa-, nyky-, jazz ja showtanssi, joissa hän on esiintynyt monipuolisesti ja ansainnut useita arvokisamitaleita sekä SM- että MM-tasolla.

Emilia kokeili tankotanssia ensimmäisen kerran vuonna 2012 ja intohimo lajiin syttyi kun hän koki mahdollisuutensa viedä tanssillinen ilmaisu tangon avulla uuteen ulottuvuuteen. Esiintymiskokemusta tankotanssijana on tähän mennessä kertynyt mm. Dubain luksushotellin show:sta, musikaalista ja kilpailuista. Voitot hän on napannut kilpailuista Pole Stars 2014, Pole Night Showcase 2016 sekä Pole Dance Competition Denmark 2016 sarjassa Professional Art. Vuoden 2017 SM-kisoissa hän sijoittui viidenneksi.

Emilia on ammatiltaan fysioterapeutti ja työskentelee päätoimisesti tanssijoiden kanssa. Tämä erityiskiinnostus ja -osaaminen näkyy ohjauksessa mm. integroimalla tanssi- ja sirkuslajeja tukevan oheisharjoittelun tunteihin sekä huomioimalla asiakkaan yksilöllisyyden. Ohjaajana Emilia on kannustava ja haluaa rohkaista oppilaita luottamaan itseensä sekä heittäytymään hyvän treenin ja fiiliksen vietäväksi, ihan vain itsensä vuoksi. Kuka tahansa voi oppia mitä tahansa, kun vain tarpeeksi haluaa!


Kaisu Ölander aloitti akrobatialajien harrastamisen tankotanssilla vuonna 2009. Ennen tätä Kaisu oli harrastanut nuoruudessaan lähinnä ratsastusta. Innostuttuaan tankotanssista hän meni vuotta myöhemmin sirkustunneille ja jäi sille tielle. Tankotanssin korvasivat vähitellen ilma-akrobatia ja käsinseisonta. Kaisu on kokenut esiintyjä rengastrapetsilla ja köydellä, joita hän treenaa tällä hetkellä aktiivisimmin käsinseisonnan lisäksi. Kaisun mielestä rengastrapetsilla pyöriminen on yksi elämän parhaista asioista, joten hänen tunneillaan saat varmasti pään pyörälle. Ammattitaitoaan hän kasvattaa vuosittain Irlannissa kansainvälisesti arvostettujen opettajien ohjauksessa. Kaisu ohjaa Vertical Clubilla rengastrapetsitunteja.


Piiu Pekari on harrastanut tankotanssia vuodesta 2012. Ohjaajana hän on aloittanut vuonna 2015 Jyväskylässä, ja sittemmin tie on tuonut Helsinkiin. Piiulla on kokemusta useista pole sport -kilpailuista sekä Suomesta että ulkomailta. Parhaimpina onnistumisinaan hän pitää vuoden 2016 SM-pronssia ja vuoden 2017 SM-hopeaa (FPFF/POSA). Piiun tunneilla keskitytään turvallisen ja puhtaan tekniikan lisäksi uusiin temppuihin ja variaatioihin.


Jerina Ferdani on aloittanut sirkuksen jo lapsena Haminan Teinisirkuksessa. Sirkusammattilaiseksi hän kouluttautui Turun Taideakatemian sirkuslinjalla, josta hän valmistui vuonna 2008. Jatko-opinnot  veivät Jerinan Ukrainan valtiolliseen sirkuskouluun. Valmistumisensa jälkeen Jerina on työskennellyt ilma-akrobatian opettajana ja esiintyjänä. Hänen päälajinsa ovat rengastrapetsi, silkit ja vanteet. Vertical Clubilla Jerina ohjaa pääsääntöisesti rengastrapetsitunteja ja satunnaisesti muitakin ilma-akrobatialajeja.


Jasmiina Riikonen aloitti tankotanssin vuonna 2013. Ennen sitä hänellä oli yli 15 vuoden aktiivinen harrastustausta klassisen baletin, nykytanssin ja monen muun tanssilajin parissa. Vuoden 2014 Pole Stars -kilpailussa Jasmiina sijoittui Rising Stars -kategoriassa ensimmäiseksi. Jasmiina ohjaa tankotanssitunteja, joissa pääpaino on kevyessä ja kauniissa liikkumisessa, sekä hyvän fiiliksen hakemisessa.


Emmi Takkinen opiskelee sirkustaidetta ammattikorkeakoulussa, päälajinaan ilma-akrobatia. Emmillä on pitkä tausta kilpauinnin ja tanssin parissa. Sirkusharrastuksen löydyttyä treenaamisesta tuli nopeasti iso osa elämää, ja esiintymiskokemusta alkoi kertyä kovaa tahtia. Vuonna 2016 päivätyö vaihtui sirkuksen opettamiseen Haminan Teinisirkuksella, ja vuotta myöhemmin tuli muutto Turkuun sirkusopintojen perässä. Ilma-akrobatian lisäksi Emmi taitaa myös paljon muita sirkuslajeja sekä tankotanssia. Emmi opettaa Vertical Clubilla silkki- ja rengastunteja aina silloin, kun opinnoiltaan ehtii.


Sonja Kivilehto on koulutukseltaan lastentarhanopettaja ja opiskelee tällä hetkellä varhaiskasvatuksen maisteriksi. Sonja on aloittanut tankotanssin vuonna 2009 ja treenaillut sen jälkeen muitakin sirkuslajeja. Nykyään aikaa kuluu eniten kiipeilyseinällä. Sonjan monipuoliseen lajivalikoimaan kuuluu myös mm. baletti ja astangajooga. Sonja ohjaa Vertical Clubilla Vertical Kids -lastentunteja, ilmajoogaa sekä alkeistason tankotanssi- ja hammocktunteja.


Ida Laitiomäki  on liikuttanut itseään eri lajien parissa enemmän tai vähemmän lapsesta asti ja suhtautuu nykyisin suurella intohimolla kehon monipuoliseen ja kokonaisvaltaiseen harjoittamiseen sekä uusien kehonhallintataitojen ja akrobatialiikkeiden opetteluun. Tavoitteenaan hänellä on luoda mahdollisimman toimintakykyinen, vahva ja liikkuva keho. Vastapainona usein vauhdikkaille harjoitteluille hän rauhoittuu joogan parissa sekä metsäkävelyillä oman hevosensa kanssa.
Ida ohjaa Vertical Clubilla ilmajoogaa ja alkeistason hammocktunteja.


Marianne Tenhula on viihtynyt vuosikausia pää alaspäin temppuillen ja eri paikkoihin kiipeillen. Aikuisiällä lattia- ja pariakrobatian myötä jalat irtosivat maasta säännöllisesti ja yhtenään – ilma-akrobatia sai ne yhä korkeammalle ja vei mennessään. Osaamistaan hän kartuttaa aktiivisella treenaamisella sekä syventävillä leireillä niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Mariannea kiehtoo, miten eri tavoin ihmiset oppivat ja hän kannustaa lempeästi oppilaitaan ylittämään itsensä uusin tavoin. Tempuissa hän rakastaa yhtenäistä, hallittua liikettä sekä vatsanpohjassa kutkuttavia pudotuksia. Tunneilla itseään ei oteta turhan vakavasti; tärkeintä on turvallinen liike, hauskat temput ja flow:t sekä oman kehon ehdoilla eteneminen. Pariakrobatiataustan myötä tunneilla saatetaan myös tutkia, millaisia paritemppuja ilma-akrobatiavälineillä keksitään! Marianne ohjaa Vertical Clubilla silkkejä, hammockia ja rengastrapetsia.


Miia Karppisen monipuolinen urheilutausta on vienyt tankotanssin pariin Australiassa vuonna 2011. Ratsastusharrastus on ollut mukana vuodesta 1997 ja balettia hän ehti harrastaa viitisen vuotta. Vuonna 2017 Miia alkoi opettaa tankotanssia ja exotic polea Balilla. Hän on tankotanssinut ympäri maailmaa ja ottanut vaikutteita eri maiden tyyleistä opetukseensa. Miia on kilpaillut tankotanssissa ja kilpailee myös jatkossakin. Tärkeintä tankotanssissa on liikunnan ilo, onnistumiset ja taiteellinen ilmaisu. Miian lajeihin kuuluvat lisäksi rengastrapetsi, flying pole ja käsinseisonta. Vertical Clubilla Miia opettaa tankotanssia, pariakrobatiaa, ilmajoogaa ja kehonhuoltotunteja.


Veronika Harnova löysi silkkien upean maailman vuoden 2015 alussa. Se oli rakkautta ensimmäisellä kiipeämisellä. Pian hän aloitti myös hammockin ja rengastrapetsin treenaamisen. Veronikan intohimo puhtaaseen tekniikkaan ja lihasten anatomiaan kasvoi, kun hän laajensi osaamistaan osallistumalla workshoppeihin niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Veronikan suuri roolimalli on ollut Jill Franklin (Aerial Physique), jonka pitämään ohjaajakoulutukseen Veronika osallistui vuonna 2018 Kroatiassa. Veronikalla on hallussaan Aerial Silks Teacher Training Level One. Lähiaikoina hän tulee osallistumaan myös Level Two -intensiivikursille. Tällä hetkellä Veronika laajentaa ammattitaitoaan Womack and Bowmanin Master The Silks-kurssilla. Hänen tavoitteensa on opettaa ilma-akrobatiaa turvallisella tavalla, oikealla tekniikalla ja positiivisella asenteella.