Lyhyesti

Olemme auki vain viikkotuntiemme puitteissa ja erikseen sovittaessa. Avaamme ovet 15 minuuttia ennen ensimmäisen tunnin alkua.

Sijaitsemme Helsingin Kalasatamassa, aivan metroaseman tuntumassa osoitteessa Hermannin rantatie 2 B (Yrittäjätalo). Helpointa meille on saapua julkisella liikenteellä. Kätevimmin löydät perille metrolla jäämällä pois Kalasataman pysäkillä. Yrittäjätalo, jossa toimitilamme sijaitsee, on metroasemaa vastapäätä oleva punatiilirakennus. Busseista lähimmäs tulevat tällä hetkellä linjat 55 ja 56. Pois kannattaa jäädä pysäkillä 3004/3005 Kalasatama (M). Pysäkit sijaitsevat aivan Yrittäjätalon vieressä.

Tilamme ovat rakennuksen B-rapussa, toisessa kerroksessa. B-rapun sisäänkäynti on Hermannin rantatien puolella. Ovisummerimme avaa rapun molemmat ovet: vasemmanpuoleisesta ovesta pääsee hissiin ja oikeanpuoleisesta portaisiin.

Jos saavut omalla autolla, kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Vanha Talvitie 11 tai Työpajankatu 2. Lähimmät luvalliset (Huom! Maksullisia 2 tunnin paikkoja arkisin klo 8-17) parkkipaikat sijaitsevat Vanhan talvitien ja Työpajankadun varrella, Vertical Clubilta katsottuna teiden kaukaisimmissa päädyissä. Huomaathan, että kaikki Yrittäjätalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat parkkipaikat ovat talon yrityksille varattuja! Myöskään Työpajankadun Verticalin viereiseen varteen ei saa pysäköidä. Alueella on useita, suuria työmaita (kauppakeskus REDI, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus, Kaupunkiympäristötalo), jotka muuttavat ajojärjestelyjä vielä jonkin aikaa. Autolla saapumiseen kannattaakin varata hieman ylimääräistä aikaa.

 

 

Saapuminen kulkuvälineittäin

Saapuminen metrolla

1. Jää metrosta pois Kalasataman asemalla. Yrittäjätalo, jossa Vertical Club sijaitsee, näkyy laiturialueelta.

2. Jos poistut asemalta pääsisäänkäynnin (A) kautta, käänny vasemmalle päästäksesi Hermannin rantatielle.

2. Jos poistut asemalta uloskäynnin B kautta, käänny oikealle päästäksesi Hermannin rantatielle.

3. Kävele metroasemalta suoraan kohti Yrittäjätaloa. Yrittäjätalon kulmassa on A-rappu. Jatka siitä vielä eteenpäin kohti B-rappua.

Saapuminen bussilla

1. Busseista kannattaa valita linja 55 tai 56. Jää bussista pysäkillä 3005 Kalasatama (M), jos saavut keskustasta päin ja pysäkillä 3004 Kalasatama (M), jos tulet pohjoisesta päin. Pysäkit sijaitsevat aivan Yrittäjätalon kupeessa. Kuva on otettu Työpajankadulta, Hermannin rantatielle päin katsoen. Kadun vasemmalla puolella näet Yrittäjätalon ja pysäkin 3004 ja oikealla puolella pysäkin 3005.

 

2. Kävele bussipysäkiltä Yrittäjätalon kulmalle ja käänny Työpajankadun ja Hermannin rantatien risteyksestä vasemmalle (Hermannin rantatielle). Kävele Hermannin rantatietä eteenpäin kunnes saavut B-rapulle.

Saapuminen autolla

1. Jos saavut autolla ja haluat jättää auton parkkiin, kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Vanha Talvitie 11 tai Työpajankatu 2. Lähimmät luvalliset (Huom! Maksullisia 2 tunnin paikkoja arkisin klo 8-17) parkkipaikat sijaitsevat Verkkosaarenkadun, Vanhan talvitien ja Työpajankadun varrella. Huomaathan, että kaikki Yrittäjätalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat parkkipaikat ovat talon yrityksille varattuja! Myöskään Työpajankadun Verticalin viereiseen varteen ei saa pysäköidä. Autolla saapumiseen kannattaakin varata hieman ylimääräistä aikaa. Parkkipaikoilta on muutaman sadan metrin kävelymatka studiollemme.
[/caption]