Lyhyesti

Olemme auki vain viikkotuntiemme puitteissa ja erikseen sovittaessa. Avaamme ovet 15 minuuttia ennen ensimmäisen tunnin alkua.

Sijaitsemme Helsingin Kalasatamassa, aivan metroaseman tuntumassa osoitteessa Hermannin rantatie 2 B (Yrittäjätalo). Helpointa meille on saapua julkisella liikenteellä. Kätevimmin löydät perille metrolla jäämällä pois Kalasataman pysäkillä. Yrittäjätalo, jossa toimitilamme sijaitsee, on metroasemaa vastapäätä oleva punatiilirakennus. Busseista lähimmäs tulevat tällä hetkellä linjat 55 ja 56. Pois kannattaa jäädä pysäkillä 3004/3005 Kalasatama (M). Pysäkit sijaitsevat aivan Yrittäjätalon vieressä.

Tilamme ovat rakennuksen B-rapussa, toisessa kerroksessa. B-rapun sisäänkäynti on Hermannin rantatien puolella. Ovisummerimme avaa rapun molemmat ovet: vasemmanpuoleisesta ovesta pääsee hissiin ja oikeanpuoleisesta portaisiin.

Jos saavut omalla autolla, kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Vanha Talvitie 11 tai Työpajankatu 2. Lähimmät luvalliset (Huom! Maksullisia 2 tunnin paikkoja arkisin klo 8-17) parkkipaikat sijaitsevat Vanhan talvitien ja Työpajankadun varrella, Vertical Clubilta katsottuna teiden kaukaisimmissa päädyissä. Huomaathan, että kaikki Yrittäjätalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat parkkipaikat ovat talon yrityksille varattuja! Myöskään Työpajankadun Verticalin viereiseen varteen ei saa pysäköidä. Alueella on useita, suuria työmaita (kauppakeskus REDI, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus, Kaupunkiympäristötalo), jotka muuttavat ajojärjestelyjä vielä jonkin aikaa. Autolla saapumiseen kannattaakin varata hieman ylimääräistä aikaa.

 

Saapuminen kulkuvälineittäin

Saapuminen metrolla

1. Jää metrosta pois Kalasataman asemalla. Yrittäjätalo, jossa Vertical Club sijaitsee, näkyy laiturialueelta.

2. Jos poistut asemalta pääsisäänkäynnin (A) kautta, käänny vasemmalle päästäksesi Hermannin rantatielle.

2. Jos poistut asemalta uloskäynnin B kautta, käänny oikealle päästäksesi Hermannin rantatielle.

3. Kävele metroasemalta suoraan kohti Yrittäjätaloa. Yrittäjätalon kulmalta, A-rapun sisäänkäynnin läheisyydeltä löydät Vertical Clubin opastetarran. Jatka kävelyä nuolen osoittamaan suuntaan päästäksesi Hermannin rantatielle ja B-rapulle.

4. Kun näet B-rapun edustalta löytyvän Vertical Clubin A-ständin, olet löytänyt oikean sisäänkäynnin! Alaovien ollessa lukossa soita ovien välistä löytyvää summeria. Tilamme ovat toisessa kerroksessa. Vasemmanpuoleisesta ovesta pääset hissiin ja oikeanpuoleisesta portaisiin.

Saapuminen bussilla

1. Busseista kannattaa valita linja 55 tai 56. Jää bussista pysäkillä 3005 Kalasatama (M), jos saavut keskustasta päin ja pysäkillä 3004 Kalasatama (M), jos tulet pohjoisesta päin. Pysäkit sijaitsevat aivan Yrittäjätalon kupeessa. Kuva on otettu Työpajankadulta, Hermannin rantatielle päin katsoen. Kadun vasemmalla puolella näet Yrittäjätalon ja pysäkin 3004 ja oikealla puolella pysäkin 3005.

Kuvassa on Yrittäjätalon takapiha. Huom! Kaupunkiympäristötalon työmaan vuoksi B-rapulle ei pääse enää kiertämään takakautta. B-rappuun pääset talon etupuolelta.

2. Kävele bussipysäkiltä Yrittäjätalon kulmalle ja käänny Työpajankadun ja Hermannin rantatien risteyksestä vasemmalle (Hermannin rantatielle).

3. Yrittäjätalon kulmalta, A-rapun sisäänkäynnin läheisyydeltä löydät Vertical Clubin opastetarran. Jatka kävelyä nuolen osoittamaan suuntaan päästäksesi B-rapulle.

4. Kävele Hermannin rantatietä eteenpäin kunnes saavut B-rapulle.

5. Kun näet B-rapun edustalta löytyvän Vertical Clubin A-ständin, olet löytänyt oikean sisäänkäynnin! Alaovien ollessa suljettuna soita oven vieressä olevaa summeria. Tilamme ovat toisessa kerroksessa. Vasemmanpuoleisesta ovesta pääset hissiin ja oikeanpuoleisesta portaisiin.

Saapuminen autolla

1. Jos saavut autolla ja haluat jättää auton parkkiin, kannattaa navigaattoriin laittaa osoitteeksi Vanha Talvitie 11 tai Työpajankatu 2. Lähimmät luvalliset (Huom! Maksullisia 2 tunnin paikkoja arkisin klo 8-17) parkkipaikat sijaitsevat Vanhan talvitien ja Työpajankadun varrella, Vertical Clubilta katsottuna teiden kaukaisimmissa päädyissä. Huomaathan, että kaikki Yrittäjätalon välittömässä läheisyydessä sijaitsevat parkkipaikat ovat talon yrityksille varattuja! Myöskään Työpajankadun Verticalin viereiseen varteen ei saa pysäköidä. Alueella on useita, suuria työmaita (kauppakeskus REDI, Kalasataman terveys- ja hyvinvointikeskus, Kaupunkiympäristötalo), jotka muuttavat ajojärjestelyjä säännöllisesti vielä jonkin aikaa. Autolla saapumiseen kannattaakin varata hieman ylimääräistä aikaa. Parkkipaikoilta on muutaman sadan metrin kävelymatka studiollemme. Koska työmaat rajaavat myös jalankulkua, kannattaa noudattaa tässä mainittuja reittiohjeita. Huom! Hermannin rantatie avattiin raskaalle liikenteelle 1.9.2017. Yrittäjätalon etupuolellekin pääsee tarvittaessa taas ajamaan.

2. Jos jätit auton parkkiin Vanhan talvitien varrelle, kävele ensin Vanhan talvitien päätyyn, Vanhan talvitien ja Työpajankadun risteykseen. Käänny risteyksestä vasemmalle (Työpajankadulle).

2. Jos jätit auton parkkiin Työpajankadulle, lähde kävelemään suoraan Työpajankatua pitkin, ohi Heinon tukun. Kuva on otettu Vertical Clubin suunnasta. Tiensivun parkkipaikat näkyvät kuvan taka-alalla.

3. Vanhan talvitien ja Työpajankadun kulmalta jatka kävelyä suoraan, aina Työpajankadun ja Hermannin rantatien risteykseen asti.

Pysäköintipaikoilta päin tultaessa Yrittäjätalo on Työpajankadun viimeinen punatiilirakennus vasemmalla. Kuvassa on Yrittäjätalon takapiha. Käynti tiloihimme tapahtuu talon etupuolelta.Huom! Kaupunkiympäristötalon työmaan vuoksi B-rapulle ei pääse enää kiertämään takakautta. Älä siis käänny tästä vasemmalle.

4. Käänny Työpajankadun ja Hermannin rantatien risteyksestä vasemmalle. Yrittäjätalo on kuvan vasemmassa reunassa näkyvä rakennus.

5. Yrittäjätalon kulmalta, A-rapun sisäänkäynnin läheisyydeltä löydät Vertical Clubin opastetarran. Jatka kävelyä nuolen osoittamaan suuntaan päästäksesi B-rapulle.

6. Kävele Hermannin rantatietä eteenpäin kunnes saavut B-rapulle.

7. Kun näet B-rapun edustalta löytyvän Vertical Clubin A-ständin, olet löytänyt oikean sisäänkäynnin! Alaovien ollessa suljettuna soita oven vieressä olevaa summeria. Tilamme ovat toisessa kerroksessa. Vasemmanpuoleisesta ovesta pääset hissille ja oikeanpuoleisesta portaille.

Saapuminen polkupyörällä

1. Pyörällä Verticalin läheisyyteen pääsee polkemaan joka ilmansuunnasta. Huomaathan, että alueen työmaat saattavat ajoittain siirtää sallittuja kulkureittejä. Pyörien pysäköinti B-rapun eteen on kielletty. Rakennuksen lähistöllä on useita paikkoja, joihin pyörän voi jättää. Kuvassa Hermannin rantatie ja Yrittäjätalo pohjoisen suunnalta saavuttaessa.

2.  Yrittäjätalon takapihalta, lastauslaiturin vasemmalta puolelta, löydät pyörätelineen. B-rappuun ei enää pääse kiertämään talon vasemmalta takanurkalta. Päästäksesi B-rappuun kierrä Työpajankadun kautta Hermannin rantatielle ja talon etupuolelle. Huom! Viereiseltä työmaalta saattaa roiskua sementtiä.

2. Yrittäjätalon ja Kalasataman metroaseman välissä, punatiilisen Tilastokeskuksen rakennuksen edessä, on myös muutamia paikkoja pyörille.

2. Vertical Clubille pääset kaudella 2018 (31.10. asti) polkemaan myös kaupunkipyörällä! Meitä lähin kaupunkipyöräasema (126 Kalasataman metroasema) sijaitsee Työpajankadulla, lähes Yrittäjätaloa vastapäätä.

3. Kävele pyöräparkeilta Yrittäjätalon kulmalle ja käänny Työpajankadun ja Hermannin rantatien risteyksestä vasemmalle. Yrittäjätalo on kuvan vasemmassa reunassa näkyvä rakennus.

4. Yrittäjätalon kulmalta, A-rapun sisäänkäynnin läheisyydeltä löydät Vertical Clubin opastetarran. Jatka kävelyä nuolen osoittamaan suuntaan päästäksesi B-rapulle.

5. Kävele Hermannin rantatietä eteenpäin kunnes saavut B-rapulle.

6. Kun näet B-rapun edustalta löytyvän Vertical Clubin A-ständin, olet löytänyt oikean sisäänkäynnin! Alaovien ollessa suljettuna soita oven vieressä olevaa summeria. Tilamme ovat toisessa kerroksessa. Vasemmanpuoleisesta ovesta pääset hissille ja oikeanpuoleisesta portaille.

Saapumisohjeiden kuvat on otettu 20.8.2017, 9.9.2017 ja 17.4.2018.